З понеділка відновлюється навчання в трьох районах області

9
0

в інших з 25-27-го листопада

23 листопада навчально-виховний процес на Закарпатті відновлюють у Берегівському, Великоберезнянському та Воловецькому районах. В Ужгороді, Виноградівському, Міжгірському, Мукачівському, Тячівському, Ужгородському районах обмежувальні заходи триватимуть до 25 листопада. У Мукачеві, Хустському, Іршавському та Рахівському районах карантин продовжено до 27 листопада.У Берегові, Свалявському, Перечинському районах питання доцільності продовження карантину розглянуть на засіданнях надзвичайної протиепідемічної комісії 22-23 листопада, – повідомили 20 листопада ЗІКу в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю ОДА.

За весь період епідускладнення в заклади охорони здоров’я звернулися 50 тис. 235 осіб. Показник захворюваності у розрахунку на 10 тисяч населення становить 405,2. За останню добу з ознаками грипу та ГРВІ в заклади охорони здоров’я звернулося 1270 осіб, – повідомили в обласній санітарно-епідеміологічній станції.

Від початку епідемії на Закарпатті госпіталізували 3323 особи, в тому числі за останню добу – 131 краянина, що на 9 людей менше, ніж за попередню. Питома вага дітей серед госпіталізованих за добу – 70. Кількість виписаних з лікарень дорослих від початку епідемії становить 1055. Наразі в реанімації – 11 закарпатців, на штучній вентиляції легенів – троє. Від початку епідемії померли дев’ятеро дорослих.

 На Закарпатті не діагностовано жодного випадку захворювання на грип А/H1N1.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також