З Угорщини через КПП "Вилок" спробували перегнати Skoda Superb з підробленими документами

12
0

На пункт пропуску заїхав 29-річний українець керуючи «Skoda Superb» 2018 року випуску з чеськими реєстраційними номерами.

Як зазначають у прес-службі Мукачівського прикордонного загону, у наданому українцем документі був відсутній встановленого зразка мікротекст, установчі дані нанесені струменевим друком, крім того, в ультрафіолетових променях було встановлено невідповідність флуоресценції.

Згодом прикордонники виявили оригінальне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. З’ясувалося, що авто, яким керував українець належить чеській фірмі де він працював. Для в’їзду на територію України чоловік повинен був мати доручення на право керування транспортним засобом, проте отримати його не зміг, а тому вирішив підробити документ щоб перетнути кордон.

Про виявлення у діях українця кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» прикордонники повідомили співробітників Нацполіції .

Водія та транспортний засіб встановленим порядком передано працівникам Берегівського районного відділу поліції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також