З Ужгорода до Львова буде курсувати інклюзивний електропоїзд

45
6

Оновлений інклюзивний електропоїзд буде курсувати за маршрутом №829 сполученням Ужгород — Львів.

Як повідомляють на сторінці "Укрзалізниці", поїзд відправлятиметься з Ужгорода о 06:25 і прибуватиме до Львова о 12:10. В зворотному напрямку, зі Львова, поїзд відправлятиметься о 16:35 і прибуватиме до Ужгорода о 22:25. Поїзд проходитиме через станції Батьово, Мукачево, Карпати, Свалява, Воловець, Опорець, Лавочне, Славське, Тухля, Сколе, Стрий та Миколаїв-Дністровський.

Електропоїзд ЕР2, як і всі моделі до нього, має зручні великі вбиральні, пристосовані для використання людьми з інвалідністю, пандуси, таблички, продубльовані шрифтом Брайля, сповивальні столики, місця для перевезення велосипедів, зручні сидіння для пасажирів, оновлену систему освітлення, інформування та пожежогасіння.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
мукач

коли в мукачево прибуває? це важливо

П
Потяг

Марія Степанівна йшла би на мадяри, лем ся не видає.

МС
Марійо Степанівно

йсе тобі з рота смерділо.

К
Клоуни

Покажіть Шмигалю вашу супер інфографіку для дибілів зі структурою тарифу, шо якиїсь клоун намалював

Е
Еган

Деколи деінде їзджу потягами. Їхала на електричці 7 червня зі Львова до Ужгорода.Ото поки Марія Степанівна не зайшла- нічим не пахло.

МС
Марія Степанівна

Пару раз їхалося із Закарпаття до Львова потягом, це капець. Люди! Ви Нелюди! Невже на Закарпатті не перуть шкарпетки чоловікам. Так смердить у вагоні, що у роті кисло і хочеться ригати всю дорогу. Сидіть удома, або їдьте на мадяри.

Читайте також