З Ужгорода у зону АТО передають реанімобіль за 10 тисяч євро (ФОТО)

8
10

Оновлений реанімобіль ужгородські волонтери доправлять в зону бойових дій в травні.

До того часу машину будуть бронювати та укомплектовувати медичним обладнанням в Києві. Військову машину придбали в Словаччині.

Кошти на купівлю організатори збору, асистент кафедри ортопедичної стоматології Ужгородського Національного університету Руслан Лііс та приватний підприємець Юрій Руснак збирали близько місяця.

5 тисяч євро виділила Мукачівська греко-католицька єпархія, інші збирали усією Україною. Перед від’їздом до столиці військовий реанімобіль освятили та помолилися за те, щоб машина допомогла врятувати на війні не одне життя.

Mukachevo.net

Коментарі

ДД
для джохара

Ти Дудаев?!? Так тебе вже нема!! Згинь дябле!!!! :)

Ч
чис

напешить на номерах- птх-иможна издити на льубий машини такий украинський закон.

5
555

для ато нетреба пересечки.тепер ато круче депутатив им можна ибез номерив издити так як вони роблять.уже пивгорода так издять.наша влада така -гавно.

Д
джохар

Немає у Світі жодної людиноненависницької ідеології, навіть у теорії, більш жорстоко і цинічно діючої, ніж русизм… Ніяких моральних принципів — усі вони, як тварини. Мені зупинка цієї війни не потрібна. Мені потрібна ця війна, продовження її. Ця війна перейде на територію Росії — хоче цього Росія чи не хоче… І країни заходу, світова спільнота не дадуть її зупинити, щоб повністю ізолювати Росію і знищити її як державу, щоб цього хижого звіра на Землі більше не існувало.

ПЗ
Пiпец з контейнером

Йсе передовi технологii по украiнськи? Повний пiзд....ц

1
132

А як они будуть їздити на пересечку? она же на словаках)

1
132

А як они будуть на пересечку їздити? она же на словацьких номерах

.
...

Морг тоже треба , головне щоб ця машина туда доііхала , а не пропала в Києві

.
.

морозильная камера. морг короче!

Г
Гуцул

Реанімобіль в контейнері?

Читайте також