З ужгородської 16-поверхівки стрибнула ще одна людина (ВІДЕО)

26
14

39-річна жінка жила у цьому будинку, і стрибнула з 12 поверху, 28 березня, близько 16:20.

Про це Мукачево.net підтвердили у правоохоронних органах Ужгорода. За попередньою інформацією загибла лікувалася у психологічному диспансері, але її випустили додому на річницю смерті її матері. 

Днями ми публікували про те, що в ужгородській 16-поверхівці, почнуть встановлювати огородження, адже самогубці часто обирають цю будівлю. 

Відео 18+

Відео з каналу користувача Nospherato86

Коментарі

ДГ
до городянина

Ти впевнений що він не заряджається

A
Andy

Точно бред написали. Вона була завжди посміхненою. Маму вона похоронила пів року назад, Чоловік і син її потрапили в ДТП. Син в комі, але в суботу він вийшов з коми. Не знають а таке пишуть!!!

Г
городянин

До речі "про мила вікна і впала" піддержую. Також можна зробити експертизи які вкажуть чи мила вона вікна чи ні. Плюс можна зробити експертизу тіла - тобто в якому вона "стані" була (одяг, зовнішній вигляд, зуби, волося, гормональний стан, носки) таким чином можна буде остаточно сказати чи стрибнула вона навмисно чи випадково. На жаль у нас нема кому робити таку експертизу, легше та дешевше списати на самогубство... Ще напишу що той будинок має нейтральну енергетику, точніше буває що зовсім пустота. Хоч люди там живуть але будинок не заряджається енергетикою ні позитивною ні негативною. Но це так я написав, хто розуміється той мене зрозуміє.

Х
Христина

Кажуть мила вікна і випадково впала

А
Ау

Заради слави кидаються в основному підлітки, ну як заради слави... підліток малює собі наперед картини, як за ним плачуть, це своєрідна гра і крик про допомогу, такі до останнього сподіваються, що їх врятують, все на емоціях, мислення відсутнє. Безумовно, історії про 16-поверхівку спрацьовують як своєрідна реклама для потенційних самогубців-підлітків. Щоб не з якоїсь там пересічної 9-поверхівки, а з легендарної 16-ки.

I
Istvan

В европейских странах существует ненаписанный закон для СМИ: не писать о самоубийствах, так как это является популяризацией суицида. Люди со слабкой психикой могут покончить собой только ради того, чтобы о них написали.

Ж
журналіст

Земля пухом. Дуже хороша людина була.Навіть на сайті МВс бред написали. Знав її давно,і ніде вона в психоневрологів не лікувалась ніколи,і ніхто її додому на річницю не відпускав.В неї син недавно потрапив в ДТП і був в комі в реанімації,вона там була і день і ніч.Вистрибнула з вікна з 12 поверху зі своєї квартири.

П
пенсионер

треба сю хижу перенести до ВР ...най стрибавуть падлюки...хоч по 10 на день.

1
123

То гріх перед Богом!!!!! Або хто скакати хоче огорожі ніякої для них не існує! Туди їм і дорога,Жаль шо не беруть з собою наших "святих ВР" та презика....та і всіх жидів ,ганьба щоживем під таким керівництвом...

К
Коментаторам

Ви дебіли? Вона там жила! Може скочити звідки хоче зі своєї квартири!

7
77

огородження непоможе!!!! лем заварювати двері або на ключ!!!!

СК
Сергій К

Знести нафіг, цю хижу....толку ніякого-паскудечна, лим люди ся убивають!!!

7
77

ті мешканці шо вобще дебіли???? тать узміть уже ту сварку та заваріть намертво виход на кришу! чи шо типирь мені брати сварку та заварювати ті двері???. а кіть комусь буде треба на кришу та удріжуть сварку болгарков!!! я думаву шо самогубці небудуть різати заварені двері болгаркою бо це буде шумно!!!

П
Про100

Проклятое место какое-то!!!!

Читайте також