З вантажівки на румунському кордоні митники вилучили понад тонну незадекларованого одягу

9
2

Прихований товар закарпатські митники разом з прикордонниками виявили у вантажівці, на митному посту «Дяково», що на українсько-румунському кордоні.

Як повідомляють в пресслужбі Закарпатської митниці, під час проведення спільного огляду, у вантажному автомобілі серед вживаного одягу виявили і новий - іноземного виробництва.


Так, поміж секонд хенду було виявлено 8 тюків нового одягу та взуття різних іноземних виробників, які намагалися завезти в Україну без декларування. Попередньо відомо, що товар прямував з Великобританії на адресу одного з львівських підприємств.


Наразі триває огляд вантажу за результатами якого буде встановлена точна кількість та вартість незадекларованого товару, а по завершенню посадовими особами митниці буде складено протокол про порушення митних правил.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іван

Ой, та невже це сенсація ? Я би сказав що це виключення що ненароком виявили. Та достатньо піти на ринок і натрапиш на контрабандний товар, яким відкрито без страху торгують. Та взяти хоча би цигарки. Хто " кришує"? Ніхто не бачить і ніхто не чує. І це не один рік так "воюють" з контрабандою.

ТБ
то банда!

Но, не пси би їм губи лизали?!

Читайте також