З вітерцем: Маршрутка Берегово - Мукачево їздить без вікна (ФОТО)

17
11

У соціальній мережі "Фейсбук" вже розпочалося активне обговорення.

Світлини "горе-автобуса" опублікувала у соціальній мережі Хайналка Орос-Потоі. Жінка повідомила, що на відрізку дороги Берегово - Мукачево був помічений маршрутний автобус із вибитим заднім вікном.

Крім цього було і повідомлено, що даний автобус перевозив людей з Берегова до Мукачева.

У коментарях деякі пишуть, що автобус вже так курсує кілька тижнів.

Не відомо чи автобус належить приватній особі чи все ж таки працює на підприємстві і курсує за маршрутом стабільно. Звичайно ж такі ситуації у 21 столітті не можуть бути не поміченими.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Олександр

Зважаючи на брудну шторку, скла, напевно, вже давно немає))

Т
Троцкій

До фана комуністів. "Прийдуть комуністи" і в магазинах все щезне. Введуть карточки на хліб, цукор, мило. А тих фанів, що чекали комуністів вишлють в Сибір подихати (в кращому випадку). А скоріше всього розстріляють, по доносу сусіда.

В
Вася

Автобус сьогодні скочив у велику яму, від чого розсипалось заднє скло. І що тепер? Мусить якось доїхати до Мукачева. А про кілька тижнів брехня. Маршрутка на Форнош, цим все сказано, хто їздив той знає, в якому стані дорога

ШН
Шось не то

Що то ще за "Хайналка"?! Звучить, як, перепрошую, якась хабалка. Гойналка - найближче до оригінального

ІП
Історія повторяється

- Були комуністи - була дешева ковбаса, прийшли демократи - пропала дешева ковбаса, прийдуть комуністи і знову буде дешева ковбаса! - Я не зрозумів, комуністи ту ковбасу з собою туди-сюди носять?

ІП
Історія повторяється

А є інші, які живуть поруч з тими, хто їздить цією маршруткою. І їдуть вони на мерседесах, бмв, поршах і інших іномарках, які вони придбали хитрістю, яку вони називають працею. Шкода деколи їх дітей, бо не зрозуміють за що. Та і самі буржуї часто дивуються за що. Бо предки учили - НЕ УКРАДИ! Прийде час, і вони змінять свої іномарки на столипінські вагони, у кращому випадку. Завжди так не буде, все міняється.

Z
zum

Берегово - Мукачево їздять "Еталони".Це скоріше за все Мукачево - Горонда

Д1
До 12:18

Якщо то приватне АТП або сам шофер приватний підприємець, то держава їм нічого не має ремонтувати.

М
Місцянин

Того армяшу Лерія треба за це наказати. Прхватизував автовокзал і аавтопарк, а порядку тамс не навів. Лише гроші лопатою в мішки набиває!

М
Мікі

Най мені у хижі за бюджетний кошт вікна поміняють і євроремонта справлять!Всьо най за бюджетний кошт нам халявщикам чинят!

ПЯ
Просто я

А де то видно що який автобус?даже номера не видно.

Читайте також