З вилами на ведмедя: У Словаччині мати захистила 20-річного сина від нападу скаженого звіра

60
6

У Словаччині почастішали напади ведмедів на людей. У деяких регіонах дикі звірі з’являються навіть там, де їх не спостерігали роками, або де вони ніколи не були.

Ведмеді спокійно заходять до сіл, і не бояться людей. Останній випадок стався на фермі біля Турчянських Теплиць (Жилінський край), де хижий звір напав на 20-річного хлопця.

Ведмідь на фермі поблизу відомого курортного міста напав на сина місцевого фермера. Ведмідь напав прямо на території ферми біля стайні. 20-річного юнака він покусав за руки, і хлопця довелося госпіталізувати.

Від смерті молодого чоловіка захистила мати, яка відігнала та поранила ведмедя вилами. Зараз поранену тварину шукає група реагування на бурих ведмедів та поліція з автоматами.

Нагадаємо, нещодавно ведмедя помітили поблизу кордону на Берегівщині.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

АД
А до О

читай новини з України - там тобі має боти намного інтересніше, особливо про собачку Лютий почитай - нараз заснеш і не будеш веце туй свої заумні думки висказовати

О
О

Спати не можу без новин зі Словатчини,почому каталізатори

Б
Белочка

Мидвідю, я вже йду

Б
Блискавка

не лізьте на наші гори, се не ваша територія

П
Пийтер

Чесно Медвідю, ти правий

М
Медвідь

Це моя територія , мої Татри , моя рідна земля. І ферма на моїх , орендованих двоногими тваринами, землях. За вили ..... баба "ответит" .

Читайте також