З закарпатського "регіонала" Шелевера зробили "мафіозі" (ФОТО)

2
16

Як і свого часу біл-борди з Януковичем, на Рахівщини облили фарбою вітання голови Тячівської РДА з Пасхою.

На численних бордах невідомі написали чорною фарбою "Mafia".

Зауважимо, що за інформацією Мукачево.net, Михайло Шелевер цієї осені збирається йти у народні депутати.

Коментарі

М
Мурга

От сволочі хулігани, такого правильного законослухняного нашого керовника очорнили. Ганьба!

Р
Руснак

А хто цього бандита не знає? Його місце в буцегарні ане в головах РДА!!!

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Мы говорим регионал - подразумеваем БАНДИТ, говорим бандит - подразумеваем - РЕГИОНАЛ. Регионал - имеется ввиду член бандитской группировки, именуемой "партия регионов", сокращенно "ПР". Бандит - он и в Африке бандит.

F
Fredy

Новина глобального маштабу... Редакція, так тримати. Базар

НО
Небайдужому,історії,політичному оглядачу

Огризаєтесь п**ерасня голуба?!!!!

ПО
політичний оглядач

Цікаво, звідки інформація "від джерел", що ця людина буде балотуватися до ВР, у редакції сайту? Проте, всім ясно, що Шелевер був призначений не ЄЦ і це багатьом не подобається. І не потрібно забувати, що по Тячівському округу збирається також проходити до парламенту В.Петьовка від ЄЦ, а Шелевер виходить, тоді його конкурент. А подібні хуліганства з білбордами вже свідчать на провокацію зі сторони ЄЦ щодо можливого супротивника.

Р
Руснак

Вай, хоч так регіоналів покажуть справедливе обличче! Браво народ!!!

РМ
Редакція Мукачево.net

Ми мали на увазі норми, які не передбачають посилання на етику, тобто правила утворення заголовків, їх спрощення, тощо.

Ч
читач

А що тут не об'єктивного, коли йдеться лише про факт того, що вчинено? Якщо вас дезорієнтує слово "мафіозі" - то це елемент творчості у заголовку, що допустимий усіма етичними і неетичними нормами журналістики. шановна редакція поясніть далеким від журналістики що таке неетичні норми журналістики

Д
Дідо

Мукачево.нет - вам дали вже зрозуміти, що про мафію не пишемо. Лише про її активних представників! Активність мафії нині на нулю - нащто про них писати? Ближче до виборів будуть заведені на низ кримінальні справи - тоді і пишіть. А ниська про мафію - зась.

РМ
Редакція Мукачево.net

А що тут не об'єктивного, коли йдеться лише про факт того, що вчинено? Якщо вас дезорієнтує слово "мафіозі" - то це елемент творчості у заголовку, що допустимий усіма етичними і неетичними нормами журналістики.

М
Мент

Це лише квіточки про пана Шелевера!!!

І
історія

З подібного хуліганства не було потрібно робити новину Mukachevo.net, а також назва статті є не об'ктивною, це не за журналістською етикою. І чомусь, коли були вибори мера Ужгорода на білбордах з Погорєловим теж писали " від клану БАВРИ", однак подібної статті, як сьогоднішня, на цьому сайті не було.

Н
Небайдужий

Вже "обпльовування" почалось. А що ще буде... Не зрозуміла тільки "об'єктивна" позиція Mukachevo.net. В суботньому інтерв'ю лідер ЄЦ сказав буквально наступне: "Влада в області – маю на увазі ради і держадміністрації – хоча і сформована з представників різних політичних сил, нині працює синхронно. Є конструктив і розуміння того, що у фокусі мають бути інтереси громади і краю, а вже потім політичні моменти." Так розуміє Віктор Іванович. А чогось це не розуміє інтернет - видання, яке активно підтримує В.І. Балогу? Чи може "ліва рука не знає, що робить права"?

ПР
Підкарпатський Русин

Незнаю чи правильно таке на бордах писати, тим більше коли вітання з паскою, але корупція тут 100 відсотків! Чому постер заклеїли і за які кошти на борд лісгоспа?

Г
Гуцул

Мішку се голос народу

Читайте також