З закарпатців у парламенті кулаками розмахують тільки Шуфрич та Бушко (ФОТО)

14
18

Другий день у новому парламенті починаються з бійки.

Чергова сутичка відбулася між депутатами опозиційних та провладних сил після того, як деякі депутати від провладної більшості почали голосувати не тільки за себе, а і за своїх однопартійців.

Закарпатці, незалежно від фракцій – Віктор та Павло Балоги, Василь Петьовка (ЄЦ), Валерій Пацкан, Віктор Пинзеник (УДАР), Сергій Мошак (ПР), Валерій Лунченко (БЮТ) в бій з кулаками не лізли.

Тим часом, з трибуни від суперників  відмахувався інший закарпатець Нестор Шуфрич, приклад з нього взяв і новоспечений нардеп Іван Бушко.

«Вчора представники опозиційних сил досягли домовленості з Партією регіонів про те, що її депутати не порушуватимуть регламенту і робота Верховної Ради відбуватиметься без порушень закону, – пояснив що сталося закарпатець Валерій Пацкан. – Однак, сьогодні знову представники цієї політичної сили голосували картками своїх колег. Через це і почалася бійка. УДАР як до виборів, так і зараз, виступає за особисте голосування депутатами. Проте, я не брав участь у цій бійці тому, що вважаю, що наші вимоги вдасться досягти цивілізованим шляхом», – пояснив Валерій Пацкан.

Осторонь бійки стояв і головний важковаговик парламенту Віталій Кличко.

Коментарі

F
Fredy

Не надоїло видаляти мої коментарі? Що я такого порушив, коли про двійні стандарти згадав????

ЩМ
Щербей Мирко

а муй цимбораМишо Ланьо Блюк никого не копкав у гузицю гев?

Ч
читач

реально стільки людей проти Балоги, а він і так виграє вибори, проводить всіх учителів у міськраду...Це найбільш сумно, а за зарплатню дійсно треба відробити....

О
об'єктивний

А ви думали, що сайт, на якому 70% інформації є вихвалянням Балоги, його дій, людей, що якось з ним пов'язані, щоденні переписки з фейсбуку Балоги, критика чинної влади - буде терпіти коментарі, які критикують та "морально" ображають свого шефа? Краще залякувати простих коментаторів видаленням коментів, які критикують лише ЄЦ та Балогу, бо люди що критикують чинну владу, інколи навіть грубо - тут тільки вітається.

Д
Ден

Так де ж Бушко??? Покажіть нам його на фото....А то не віриться...

С
саша

тужанский отрабатывает на сайте

В
Ветер

Та куда уж там Бушко.....Шестерка еще та....Куда ему кулаками махать...так с боку хвостиком махать да старшим лизать...

FB
Fekete Bogdan

Не всіх депутатів-земляків згадали.

ІІ
Іван Іванович

Я на нього не ображаюся тому що правий завжди той хто платить гроші, а питання щодо того хто платить їм гроші зрозуміле! На людей можна казати що завгодно, бо ми прості смертні. А БАЛОГА СПОНСОР ЦЬОГО САЙТУ НА НЬОГО КАЗАТИ НІЧОГО НЕ МОЖНА!

Ч
читач

ТОО Дмитро Вам треба поділити сайт на проБалогу - модеруеться і все остальне - без модераторства. А то автор на Вашому сайті прямим текстом обзиває читачів гівнюками підарасами і т.д. , то Ви його підтримуєте, а про Петьовку чи Балогу скажеш не то і вже терпець...

1
1234568945

Ще не хватає Ланьо М.І Чи він не вміє руками махати тільки ротом

Л
Леха

Какая страна,такие и депутаты. Вернее, какие депутаты, такая и страна. Честное слово стыдно... Хуже Зимбабве.

ТД
Тужанський Дмитро

Свобода слова мені дуже подобається, тому я її ретельно оберігаю)

ІІ
Іван Іванович

Певно я не один тут такої думки пане Дмитре. Ваша не об'єктивність турбує людей. Всі статті чогось дуже однобокі.

І
Іван

До Дмитра: ви поводитися як вершитель чиїхось доль "мій терпець скоро увірветься". Думаєте ви налякаєте когось тим що забаните? Не смішіть. На жодному із закарпатських сайтів нема такої цензури як у вас. Люди пишуть те що думають. У нас свобода слова, навіть якщо вам це не подобається.

И
Илья

Кто на что учился. Кто работать а кто кулаками махать. Партия регионов 90% из бойцов состоит. Бандиты

ТД
Тужанський Дмитро

Іван Іванович, мій терпець скоро увірветься)

ІІ
Іван Іванович

Щось Я не можу роздивитися Бушка! Так як я не можу зрозуміти навіщо ставити цю новину, коли є важливіша інформації про те, що БАЛОГА ПАВЛО ГОЛОСУВАВ ЗА СПІКЕРА І ПЕТЬОВКА ТАКОЖ!

Читайте також