За 11 місяців суд відібрав 268 "прострочених євроблях", яких ловила закарпатська митниця

7
46

За цей рік закарпатські митники склали 1139 протоколів за перевищення тимчасового ввезення та транзиту так званих "євроблях".

Зазначені порушення передбачають накладення штрафу у розмірі до 170 тис грн або конфіскацію автомобіля, такі дані надали Mukachevo.net у Закарпатській митниці.

Як поінформували в управлінні запобігання та протидії контрабанді та порушенням митних правил Закарпатської митниці Держмитслужби, впродовж січня-листопада 2020 року інспектори склали 743 протоколи про порушення митних правил за перевищення строку тимчасового ввезення та транзиту транспортних засобів більше ніж на 30 діб за ознаками ч.6 статті 470 та ч.6 статті 481, які передбачають накладення штрафу у розмірі 170 тис грн або конфіскацію автомобіля.

Суд розглянув 629 справ, з яких винесено рішення про конфіскацію транспортного засобу по 268 випадках на суму 11,7 млн. грн., про застосування штрафних санкцій у 356 випадках на суму 28,6 млн. грн. 9 справ судом припинено.

Нагадаємо, що у жовтні цього року уряд дозволив штрафувати автомобілі на іноземних номерах.

Вже у листопаді закарпатці скаржилися, що їх почали виписувати штрафні санкції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ГЯ
Граю я Марусю, бо я грати мушу.

Горобець на плечі $eрe, я го бл задушу. Я думаву, що ситуація з бляхами зміниться на краще, якщо хтось із Закарпаття буде грати на роялі краще, ніж обраний всенародною більшістю президент. А так, усі ваші дописи це спроба грати, будучи імпотентом.

М
Місний

P. S. І вообще мені не любиться, шо ви обзиваєте чуваків з балалайков і в косоворотках москалями і кацапами. У Мукачеві є такоє смачноє слово - МАЦКАЛЬ. Се вже по нашому)

М
Місний

Думаю, шо заголовок статті не вірний. Суд не відібрав, а виніс рішення. А відібрати то треба виконати його тобто фізично забрати. А з цим буде проблема, бо більшість машин уже по запчастях.

ДН
до нижнього

Я вважаю, що ти тупорогий балалаєчний копатель Баренцевого моря, який пердить тут у коментах.

ДА
До АндрIя/ Iвана

Ви конченi люди, якi лем свою шкуру сокотят ! Ви терпIти не можете, коли хтось заробляе бIльше за вас !!! Ти Ю вважаеш, що Suzuki -це топ тачка , ущербный !!!

Н
ніхто

ніхто,чуєте барани,ніхто в Україні не заплатив 170.000,і не заплатить....лохи галімі завидні,чорти кочені

І
іван

Андрій 10:02 повністю підтримую!!

ДН
до нижнього

Ти описав якраз всю суть тупорилого халявщика, який хоче нічорта не робити, в бюджет не платити і щоб все було задарь. А потім такі біжать вибирати всяких зельок і юльок які пообіцяли халяву. І взагалі - постав кацапедле українську розкладку, бо будьоновка торчить і кокошнік відклеївся.

ДН
До нижнього

Це якраз вся суть вукраIнця!!! Ти проти того, щоб Квартири в новозабудовi коштували 300 $ за м/кв тому, що ти сомарь платив 800$ Так ??? ВукраIнець не зможе пережити те, коли в СусIда все добрi!!

1
10:02

Нарешті хоч один адекватний комент.

А
Андрій

Для тих хто пише що оподатковують свої зарплати в ЄС і чого мають їх оподаткувати туй то є злочин у ЄС. Скажу так що вони дурні як талпи не розуміють що Україна це не ЄС. По друге коли були мітинги при Пороху за Євробляхи коли хотіли дешеву розтаможку і все йшло до того поки не зявилися люди які сказали: ок давайте розтаможку но ми піднімемо усіх із укр реєстрацією і спалимо ваші корчі бо тоді усі машини на укр реєстрації рухнуть вниз! Купив ти за 6 тис авто, а його ціна бац і 2 тис. Повірте люди з укр реєстрацією розірвали би бляхарів на нич! Тому верхушка так званих євробляхерів задумалася і попасовала. Хто був розумним той розмитнив авто по пільгових тарифах при Пороху. Я жалію що одну тільки розмитнив, а треба було взяти ще одну бо по цінах я у плюсах! У даний час ті хто не розмитнив авто то це гукани з гір які не мають і 200 баксів відкладених у яких бударь на вулиці но зато опельок на Словацьких номерах в керті стоїть ну або якийсь WV!

Д0
до 00:02

Вже ся сплотив народ і проголосував здуру за Зелю-наркомана. Халяви дуже хотіли.

С
Сашко

Але які вы туй дол...би усі! Лиш бись те один одного засрали ненавидите от зависти. Я наприклад маю авто на укр. Реєстрі але небуду проти щоб ростаможка була дешевша бо всерівно ті гроші спи....ять, як пи....ять 29 роки і обй....ують вас мудаків за яких ви голосуєте. І такий народ їм треба як ви щоб неміг ся сплотити і готовий був один одного з лайном зожрати.

ДН
до нижнього

Ві[b]т[/b]чизняне, грамотію!

Д2
До 21:42

Вот и ви "порядні гомадянини"!!!! Тільки ВКРАСТИ знаєте, як ви вкрали моє "nick name"!!! Вибачте!!! Ви АНГЛІЙСЬКОЮ НЕ РОЗМОВЛЯЄТЕ, тому що не відчизняне!!!:-)

Д2
до 22:15

Та ти шо? А в результаті виявилося , що злодії і лохи якраз бляхогонщики, яких тепер штрафують і конфіскують авто =))))))

Л
Лвоаьал

[img]https://rsload.net/images3/Fly.on.Desktop.1.4.png[/img]

Д2
До 21:00

ТIльки лохи та злодii беруть iz салона авто !!

Д2
До 21:00

Евробляхер я тупий вІчно вожусь я вбухий !

Д2
До 21:00

ВукраIна це уевропа ? В уевропi авто на яких номерах ?

ДЮ
До Юю

І взагалі я ПОВНИЙ ХАЛЯВЩИК І ДАРМОЇД!!!! Не хочу робити, а хочу зарплату в євро, БЕЗПЛАТНУ розтаможку і НУЛЬОВУ комуналку!!!!!!

ДЮ
До Юю

Чого я пряцюаваши в Італії оподаткую свою зарплату, на коддоні з Україною ще раз маю платити податок???? ЦЕ ДВОЙНОЄ ОПОДАТКОВУВАННЯ, яке Є КРІМІНІЛЬНОЮ ЗЛОЧИНЦЮ в ЄС!!!

ДЮ
До Юю

Якраз я це спитав!!! Чого Ви, яущо Ви такий великий патриот, чого не брали із салона новий вітчизняне запорожець (тобто Богдан)???? Чого це Ви вимагаєте від мене, що Ви самі не виконкєте???!!! Я теж за свої, ОПОДАТКОВАНОЇ гроші куплв для себе авто, купляю топлиіо З АКЦИЗОМ, який акциз на кордоні не вертає мені держава, хоча на ЦЕ Я МАЮ ПРАВА!!!?????

Л
Лвоаьал

Трохи пляшок назбирав,на евробляху наскладав. РечІ з дома повиносив , сижу тепер я голий-босий. Але все то е фІгня,бо е ласточка моя. Правда трохи она ржава,та ще й руль у неІ справа. Но машина е огонь,пре по трасІ так як конь. Бляха дІзель резко мчить, но глушак у нІй пердить. По селу на нІй дрІфтую правда тормоз не працюе. Но нІчо шо працюе-я пІдошвами гальмую!! )))

Ю
Юю

20:44 - В мене Suzuki Vitara 2018 року з салону, а не пригнаний нелегально цуравий єврокорч по ціні ящика горілки.

Л
Лвоаьал

В Германii всi Iздять на евробляхах-це зрада !!! Треба на них наш зависний народIшик !!!))

ДЮ
До Юю

Ви яке авто маєте??? Якщо не запоржець, тоді ЧОГО НЕ БРАЛИ так зване "вітчизняне"?????

ДЮ
До Юю

Ви теж ПЯНИМ ГАНЯЄТЕ на Закарпатті із за перевалу!!!!!

Ю
Юю

Всіх бляхогонашів треба максимально жучити за контрабанду автомотлоху, і штрафи паяти їм такі, щоб навіть у сні не хотілося гнати сюди автоєврохлам. Вони взагалі ще й мають компенсації виплачувати тим, хто легально розмитнив своє авто.

Я
Яя

Я знаю!!!! Не хоче платити ВЕЛИКИЙ АКЦИЗ за МУСОР!!!! І наприкінці виноваті ТІ "ЄВРОБЛЯХЕРІ", які працювали за ті гроші, а не батько купив їм на день ( Бог знає що!!!), які і день НЕ ПРАЦЮВАЛИ!!!! Слава...

Ц
Ціґань

Што уто боло боло штрімфля штріфмля йоу боу лем вем?

Ц
Ціґань

Што уто за дибіли туй здоли ся рубаут?

Я
Я

ПИТАННЯ!!!!!!??? ЧОГО житомирчанин ЇЗДИТЬ на РЕНО, а НЕ на вітчизняному запорожеці???? :-)

Я
Я

???????????????????

Д1
До 19:17

Що???? Йооо???? Лем????? Більше????? Справжній!!!!! Ото!!!! Мене!!!! Водяра!!!!! З! Чіфірьом!!!! Вторбила!!!! :-)

Д1
До 19:17

Що???? Більше нового вже не зможете сказати???? Повторяти себе!!! Закінчився розум??? Справжній фахівець!!! Вас міністром Освіти!!! :-)

ДН
до нижнього

кацапедел ти зауральний, корінний бурят.

Д1
До 19:09

Я корінний Закарпатець! А ви заперевальний ......! Не знаю що ви бажаєте, я бажаю .......!!!!! :-)

Д1
до 18:53

От ти до мене на "ви" і звертайся, [color=red]РУСИНОТО ЗАУРАЛЬНА[/color]. І бажано пошепки.

Д1
До 18:39

По друге: Шануйме один одного! Не ти, а ВИ!!! Я НЕ пас з тоблю разом свиней ХОХЛЕ!!!

Д1
До 18:39

Це не важко!!!! Правда Є ПРАВДА!!!

ДН
до нижнього

Писати [b][i]грамотно[/i][b] спершу навчися.

ДР
До редакції

Ви БЕЗСОВИСТЬНІ!!! ПЯНИЙ ЖИТОМИРЧАНИН зробить аварії, а ви НАПАДАЄТЕ НА ЗАКАРПАТЦІВ!!!!

Б
Баба

То лем дурачки лишилися на тих номерах

Д3
До 333

Конфіскуй, лошаро

3
333

То мало, дуже мало. Треба більше конфіскувати.

Читайте також