За 2 тижні до вбивства Ярослава Бисаги «Омега-Автопоставка» мала зустріч з Клименком, Кернесом і Добкіним

49
4

Про це пише видання Forbes, зауважуючи, що мер Харкова Геннадій Кернес відмовився коментувати наслідки вбивства Бисага і ситуацію, що склалася навколо «Омега-Автопоставка», пославшись на незнання обставин.

Губернатор Харківщини Михайло Добкін не знайшов часу для розмови з журналістами Forbes.

Разом з іншими підприємцями Харкова на зустрічі з посадовцями був не Ярослав Бисага, а директор «Омега-Автопоставка» Вікторія Дубовик.

Видання також зазначає, що виручка «Омега-Автопоставка» у 2012 році - 3,2 млрд гривень, чистий прибуток - 39,8 млн гривень. У першому кварталі 2013-го компанія виручила 518 млн гривень, її квартальний прибуток - 6,7 млн ??гривень. На 31 березня банківські кредити «Омега-Автопоставка» - 303 млн гривень, йдеться у фінансовому звіті компанії. У 2011 році компанія продала 866 000 шин.

«Омега-Автопоставка» в 1990 році заснували харків'яни Юрій Дудирев та Ярослав Бисага. На 1 листопада 2011 бізнесменам, згідно з даними державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр», безпосередньо належало по 50% компанії. За даними самої компанії, 99,9% «Омега-Автопоставка» належить кіпрській Ceferon Limited.

Юрій Дудирев у минулому був депутатом Харківської обласної ради від Партії регіонів.

Коментарі

П
просто

Мішав небіжчик ненажерливим невігласам, які буцімто нічого не знають і коментувати відмовляються. Все продумано, зплановано і дуже жорстоко...Їх, тих "великих", така же участь постигне.

Е
Еколог

наша краъна не для бізнесу

НИ
Николай Иванович

Они же и заказчики убийства.

Т
таня

ну что кернес- избавился от конкурентов?????????77Вы товарищ Кернес хам и непройдоха

Читайте також