За 4 хвилю мобілізації ми жодного закарпатця силою не відправили в АТО – Губаль

11
9

Про це очільник Закарпаття повідомив сьогодні, 17 березня, під час прес-конференції.

«Не є таємницею, що на останній нараді з Президентом говорилось про проблеми з мобілізацією закарпатців, особливо в розрізі міграції, що історично склалась в нашому краї.

Звісно, що кількість можна відпрацювати, але 80% з тієї півтисячі закарпатців, що призвані за 4 хвилю мобілізації йшли в АТО свідомо. Я гордий тим, що у нас є справжні мужчини, серед яких і закарпатці, і угорці, які пішли захищати Україну. Силою ми ще нікого не відправили на війну.

Ще одним предметом гордості для мене є те, що з закарпатців за весь час не було жодного дезертира», - повідомив Василь Губаль.

Мукачево.net

Коментарі

ШП
шо пьяних грузили?

1

ДП
До проффесора

і ще єден закон як показує практика лупиш мажикоуи по ебалови і він обично утікае і всі його цімбора бо він своі кістляві руки не годен подняти, він лем на язик борзий .. З таких на лагері роблять обіжений, там ім місто

ДП
До проффесора

нигда нико із того чада не піде войовати. Іх треба у городі імати і бити по ебалови, главное не боятися бо обично мажик то худорлявое чмо який лим знае на понтах говорити а діла з нього ние, бо тачка за гроші старого гроші тоже відтіть бере такшо главное обєдинитися і дати всім мажикам пизди.. Бо они просто лохи і не більше.

Л
Латла

А точно Андрійко не годен іти воовати бо 9 супермаркетів і інститут меблів пропадуть, тай едітка як буде без нього)))) андрійко сикне тай у сепари піде:) вже старий вніс закон яим хоче заборонити віхідні дні якщо свято припада а сам підар на самальотах у киів літає тай отдихає кілько хоче

Л
Латла

Напомніть Балогови хоть єдному повестка прийшла? Вать іхньому родичови? Скоро для Віті настане чорний день, мукачево нет нич поганого про нього не може писати, но скоро другі приідуть сюда і возьмуться за клан балог:) мукаяево нет і так удалить сись комент) так як будете удаляти та знайте : Ви Лохи як і весь клан Балоги :)

П
Проффесор

А скільки "мажориків" стали добровольцями? гасають по місту, збивають людей, пють і наркоманять на очах мєнтів, а може вони сєпари? .

Ч
Читач

Звісно що не силою... всі ми прекрасно знаємо схему військкоматів як це робилося. Всі всіх підганяли на всіх етапах у військкоматі. В цій суматосі чоловіків питали "хочеш скоро додому?" - "підпиши документи". Багато хто підписував не читаючи, а в документі були аяви добровольців. Таким чином хлопці самі собі підписували "путівку" у АТО. Чи то не так було? Не треба маніпулювати суспільною думкою... люди ітак все знають.

Б
Бандера

а що - скоро силою відправлятимуть ?! Допоможемо - у нас є багато готових служити в загородзагонах! Слава Героям!

ПТ
Противу Тупизма

Силой не отправляли,но зато приписывали статью.Скоро только силой и сможете отправлять,вот тогда и будет дезертирство. Скажите за что люди должны идти воевать?И против кого?Нету стимула воевать.В любом случае жить людям будет хуже.Зачем еще жизнь рисковать на войне?

Читайте також