За 4 місяці 894 мукачівця отримали понад 6 мільйонів гривень допомоги

10
0

Загалом для жителів громади з міського бюджету виділили допомоги на понад 6,4 мільйони гривень.

Як зазначають у Мукачівській міській раді, більше 5 мільйонів гривень отримали мукачівці, які потребували допомогу на дороговартісне лікування.

Мільйон 100 тисяч гривень виділили для 11 родин загиблих військовослужбовців – захисників України, які загинули на війні після повномасштабного вторгнення росії.

Ще 232 тисячі гривень отримали 307 жителів громади на придбання необхідних гігієнічних засобів. 50 тисяч гривень виділили для 5 учасників бойових дій для здійснення ремонтних робіт.

Понад 47 тисяч гривень спрямували на оплату житла та комунальних послуг сім’ям загиблих учасників АТО/ООС, яким присвоєно статус почесних громадян міста. 26 тисяч гривень виділили для поховання 13 одиноких осіб. 4500 гривень – допомога для 5 жителів міста, які входять до категорії найбільш вразливих верств, 7 тисяч гривень виділили на оздоровлення учасника бойових дій.

6 тисяч гривень отримали 6 жителів громади з нагоди вшанування пам’ятних днів, 3500 гривень – кошти, які виділили для 5 мукачівців з нагоди ювілеїв. Понад 2 тисячі гривень відшкодували учасникам АТО на виготовлення медичних довідок.

Нагадаємо, мукачівський Палац культури зібрав на потреби ЗСУ більше 140 тисяч.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також