За 5000 форинтів: В Будапешті затримали закарпатського угорця, який нібито вбив людину в парку

13
0

Поліція Будапешта затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в ніч на четвер у столичному VII-му районі. Тіло 48-річного угорця виявили на площі Габора Клаузаля. Стало також відомо, що затримано 30-річного Ференца Б., громадянина з подвійним громадянством - Угорщини та України.

У столичній прокуратурі повідомили, що слідчий суддя постановив заарештувати чоловіка на тридцять діб. Сам підозрюваний у важкому злочині розповів, що був настільки п'яний, що нічого не пам'ятає про те, що сталося.

За наявними даними, 30-річний чоловік вимагав гроші у своєї жертви, яка сиділа на лавці на площі Клаузаль у четвер увечері. Оскільки грошей він не отримав, то почав жорстоко ображати жертву, а потім відібрав у нього п'ять тисяч форинтів (близько 500 гривень) із застосуванням насильства.

З’ясувалося, що у нападника також була напарниця, яка спостерігала за знущаннями над потерпілим, а потім разом із зловмисником пішла випити вина.

Проти 30-річного чоловіка слідчі відкрили кримінальне провадження, наразі за фактом ненадання належної допомоги. Розслідування справи триває.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також