За березень закарпатські лікарі "інфекційки" отримали мізерну зарплатню (ВІДЕО)

5
3

Але попри такі нарахування лікарі продовжують працювати, адже за квітень нарахування мусять бути суттєво більшими.

Закарпатська лікарня номер один у боротьбі із коронавірусом – обласна інфекційна. Лідерські позиції вона займає не лише за кількістю хворих, а й у боротьбі з вірусними хворобами, загалом. Це один з кращих закладів у всій країні. Тут не захворів жоден медик.

Головний лікар наголошує, усьому є пояснення. Персонал лікарні вже більше 15-ти років окрім основного покликання, допомагати хворим, постійно самовдосконалюється і розвивається. Двічі на рік працівники проходять заліки. За словами Михайла Поляка, це тримає в тонусі, а відтак – у стані постійної готовності.


Коментарі

А
Айболіт

А за що їм платити? Вони нічого не робили. Лікарні порожні, швидка не їздила. Тільки статистику малювали та підігрували аферистам-організаторам «пандемії».Були у відпустці за власний рахунок, як і всі решта.

Н
Няньо

Даю настоящий правильний коментар: за березень лікарям платити не треба, а якщо і так то хай їм платять ті хто брехав нам про "готовність" до "боротьби" з вірусом (ОДА, Біровка та Поляк). Тепер всі стали свідомі? Треба було вже тоді казати правду а не слухати брехливих чиновників - це покарання за їх рабство перед чинушами, яким місце в тюрмі за брехню населенню. Пізно прозріли шановні медики от і платите так жорстоко за свою раболєпость і віру головному брехуну Зе та його посіпаці Бондаренку. Де ваш захист у повному розумінні цього слова? Пишіть колективну Заяву в прокуратуру на халатність та бездіяльність, яка призвела до Вашого інфікування - хоча все це майже марно з таким презиком.

NR
N R G

надо провести всеукраинскую забастовку. всем медикам на 10 минут выйти из помещений больниц. пускай зе и шмындец увидят силу духа. настоящую. правительство подняло цену на электроэнергию. предлагаю на пол дня отключить все приборы или не пользоваться электричеством. всей страной. тоже своего рода протест. хватит кормить ахметова и покупать ему дворцы. хватит. у нас самая дорогая электроэнергия, в нищей стране.

Читайте також