За часи незалежності України на Закарпатті зникло лише одне село

13
12

Цей показник найкращий серед усіх областей України за період незалежності.

Такі дані навели в управлінні у зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України. Із 1991 року з мапи України зник 641 сільський населений пункт, зокрема 40 селищ і 601 село. Основною причиною зникнення стала відсутність жителів у цих населених пунктах.

Закарпатська область має найкращий показник разом із Волинською областю. У цих регіонах зникло по одному населеному пункті за часи незалежності. «У різних областях України – різна ситуація. Лише кілька областей України мають за природним приростом населення не мінус, а плюс. Так за даними 2012 року у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Чернівецькій, Івано-Франківській областях більше народжувалось людей, ніж помирало. І така ж ситуація у місті Києві», – розповіла провідний науковий співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень імені Птухи Людмила Слюсар.

Коментарі

П
Петро

Цигвнів і заперевальних рагулів стає більше, нормальні сім'ї поки що не ризикують мати більше 2 дітей.

М
Михаил

https://ok.ru/profile/193376057070 Разговор Лукаш с Горбатюком: Почему убийцы с Майдана до сих пор на свободе. НАШ 19.12.19

С
саша

а скільки сіл на грані вимирання, де проживає пару десятків людей і як правило, похилого віку чи при цьому розкладі життя в Украіні, туди прийде молодь колись? Хіба що азіати чи цигани з табором.

СГ
Слава героям!

Смерть ворогам!

Г
гуцул

Селао Страж , яке приєднано до села Соломоново в Ужгородському районі.

В
Вася

Так логічно же. Село зникло, про назву забули.

СУ
Слава Україні!

Героям слава!

7
7777777

Вони немають назву бо ці дані по перше 2012р., а по друге стаття скопійована від іншого такогож автора https://m.tyzhden.ua/News/77330. Можете подивитись. Мукачево нет. - ,,облом,, трішки вийшов правда

СЗ
Слуга Закону

Де назва села?

7
7777777

Яке село? Як так можна писати, турки ви необразовані.

ТС
Тот самий

Імя села написати несудьба? А що население поднимаєся то дякуючи копченим.

S
stefan

А імя небіжчика яке ?

Читайте також