За державний кошт планують провести капітальний ремонт доріг 7 вулиць Мукачева

7
7

Про це йдеться у тексті рішення позачергової сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання.

Капітальний та поточний ремонт доріг 17 мукачівських вулиць планують провести за рахунок субвенції з державного бюджету 2014 року та за рахунок минулорічних залишків.

Управління міського господарства замовило поточний ремонт доріг по вулицях: М.Грушевського, Возз'єднання, І.Зріні, Я.Коменського, Г.Шенборна, Світла, І.Франка, Пархоменка, Перемоги, Т.Шевченка.  

Капітальний же ремонт доріг проведуть по вулицях: Підгорянська, Луначарського, О.Духновича,  Коцаки, Інтернаціональна, В.Проніна, Яворницького.

Загальний обсяг субвенцій на утримання, поточний та капітальний ремонти доріг становить близько 5 мільйонів гривень.  

Коментарі

M
Mulidran

що стосуэться вул. Шевченко, то там проблема не лиш в тому, що коцка крива. Щодня їздять важкі вантажівки, не дивлячись на заборонюючі знаки. Будиночки старенькі, ще чехословацької доби, і кожного разу - ціла хата труситься, вібрує - як від землетруса...Далі, щовечора мажори та інші блатні ганяють по вулиці і зшвидкістю під сотню, а їхати по шашці - це уфвіть який звуковий ефект... Шановна редакціє, куди мені звертатися із цим? Наприклад, Сорочу перегородили бетонними блоками - на прохання мешканців, тобто прецедент є

В
володя

найліпше перебивати коцку на вказаних грошах, бо там нич не докажеш і можеш любі обєми закривати. На духновича недавно клали шашку, а побзирайте яка якість, хоч її вже і ремонтували. Так ниякий бюджет не видерже.

М
мукачево

Лунтік казав ремонти доріг робити мешканцям за свій рахунок. Тож пора почати гроші збирати "на вулиці"

ДО
до Олеся

Хіба шо коли її переіменують

О
Олеся

а Краснодонску будуть колись ремонтувати?

1
147

На вул.Духновича розпочато ремонт тротуарів ще восени минулого року.Завезли плитку та бордюри ,але так довго не починали роботи,що більшість будматеріалів розікрали.Видно довго ще нам чекати нормальних доріг та тротуарів.

НВ
не вірю

Ось чому не вірю :http://www.mukachevo.net/ua/News/view/81175-Сьогодні-почали-латати-мукачівську-вулицю-Локоти-ФОТО Скільки часу пройшло, а вулиця,яку можна подолати трьома стрибками,так і залишилась довгобудом.Чергове бла-бла-бла

Читайте також