За добу на нову піраміду засновника МММ "клюнули" десятки тисяч людей

2
0

Родоначальник вже двох фінансових пірамід МММ Сергій Мавроді в своєму блозі відрапортував, що за добу десятки тисяч людей виявили бажання взяти участь у "МММ-2011" та обміняти свої гроші на віртуальні МММ-долари. Про це пише газета "Сегодня".

"У МММ знайомі збільшили внесок більш ніж у 30 разів. Цього разу теж збираються вкладати. І наша сім'я", - написав Мавроді один з блогерів.

Видання наголошує, що власне це не дивно, оскільки люди ще пам'ятають, що перші вкладники МММ 1990-х років встигли повернути собі всі вкладене і отримати чималі "преміальні". Тому у сьогоднішніх прихильників Мавроді жевріє надія, що через місяць вони отримають свої 20% за рахунок тих, хто вступає в гру після них. А ось що буде за кілька місяців, ніхто сказати не може.

Російська влада поки спостерігає, нагадуючи про славетну біографію Мавроді. Судові пристави уточнюють, що засуджений за фінансові махінації Мавроді добровільно не розплатився з жодним зі своїх боргів на 4 млрд рублів (130 млн. дол.), хоча їм відомо, що за допомогою уявної угоди він передав якійсь третій особі 10 млрд рублів вкладників (326 млн. дол.).

"У добровільному порядку Мавроді не виконав жодного стягнення боргу. Протягом чотирьох років пан Мавроді відмовляється отримувати процесуальні документи, не реагує на повістки, переховується від правоохоронців. Єдиний раз приставам вдалося виявити Мавроді в травні 2008 року в кафе, де він давав прес-конференцію", - - заявив представник Федеральної служби судових приставів.

Сам Мавроді зараз живе в Москві, а його майно розшукує Інтерпол.

Раніше засновник МММ оголосив про створення нового проекту, запевнивши, що шахраювати більше не буде, і вкладники отримуватимуть 20% прибутку щомісяця.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також