За добу на Закарпатті прикордонники спіймали 14 "ухилянтів"

30
0

Минулої доби військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону затримали 14 військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися "прорватися" через кордон.

Як зазначають в Держприкордонслужбі, шістьох громадян України призовного віку затримали на українсько-румунській ділянці кордону поза пунктами пропуску. Зокрема, 3 — під час патрулювання держрубежу прикордонний наряд відділу «Яблунівка», ще трьох виявили та затримали військовослужбовці відділу «Солотвино». Наразі оперативники Мукачівського прикордонного загону встановлюють коло осіб, які можуть бути причетними до організації незаконного перетину кордону.


Вісьмох чоловіків, які намагались перетнути кордон за недійсними документами виявили прикордонники у пунктах пропуску «Косино», «Вилок», «Дзвінкове» та «Дякове».

На усіх правопорушників склали протоколи про вчинені ними адмінправопорушення. Крім того, щодо виявлення ознак злочину передбаченого ст.336 ККУ «Ухилення від призову за мобілізацією», були направлені повідомлення до компетентних правоохоронних структур.

Нагадаємо, нещодавно на на Тячівщині затримали організатора схеми переправлення нелегалів закордон.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також