За добу на Закарпатті втопилось двоє людей

1501

25 липня на Закарпатті втопилось одразу двоє людей, на водоймах Хустського та Берегівського районах.

О 12:43 годині до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від поліції про необхідність залучення фахівців для проведення пошукових робіт ймовірного потопельника в озері села Нижнє Селище Хустського району. Водолазно-рятувальне відділення міста Хуст вже о 14:00 годині вилучило тіло з води та передало працівникам поліції. Обставини трагедії наразі з'ясовуються.

Про це інформує головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Того ж дня, о 17:42 годині, до ДСНС Закарпаття надійшло ще одне повідомлення про ймовірне утоплення людини, цього разу в річці Тиса за адресою: Берегівський район, село Сасово. Для вилучення тіла залучили чергове відділення 18-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Виноградів. Пошукові роботи проводилися у складних умовах, проте тіло було успішно знайдено та передано відповідним службам.

Раніше Mukachevo.net писало, що цьогоріч, на водоймах Закарпаття загинуло вже 43 людини. Не обов’язково бути професійним водолазом, щоб допомогти потопаючому. Проте важливо пам’ятати про те що не потрібно ризикувати своїм життям, якщо не впевнені у власних силах.

Коментарі

Читайте також