За добу на Закарпатті виявили 82 нових випадки COVID-19

8
13

Про це, станом на ранок 09:00 годину, 17 червня повідомляє Закарпатський обласний центр громадського здоров'я.

"Протягом минулої доби, 16 червня, за екстреною медичною допомогою звернулися 380 пацієнти, з них 28 – з ознаками гострої пневмонії та 28 - з підозрою на COVID-19"- повідомила директор департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров.

745 закарпатців, у яких було підтверджено коронавірус методом ПЛР, одужали.

  • За минулу добу відібрано 503 зразки біологічних матеріалів та скеровано у вірусологічну лабораторію для досліджень методом ПЛР
  • За минулу добу у 82 пацієнтів підтверджено коронавірус методом ПЛР, з них 5-ро медичні працівники;
Загалом 1 808 закарпатцям встановлено діагноз COVID-19, із яких – 342 медики та 112 діти

За добу, що минула, померло 4 хворих із встановленим діагнозом COVID-19, також сьогодні зранку помер ще один пацієнт із діагнозом COVID-19.

Станом на ранок 17 червня в області проведено 18 339 досліджень COVID-19 методом ПЛР.

По районах за добу приріст кількості хворих: м. Ужгород (+10), м. Мукачево (+5), Ужгородський р-н (+2), Мукачівський р-н (+3), Великоберезнянський (+17), Берегівський (+1), Виноградівський (+2), Перечинський (+1), Свалявський (+1), Іршавський р-н (+17), Хустський р-н (+10), Рахівський (+4), Воловецький (+2), Міжгірський (+2),Тячівський (+5)



Коментарі

Я
Ярослав

Чому не роспишете в яких сёлах по районах виявлено covid 19

С
Севлюшська

Обов'язок влади контролювати,а обов'язок громадянина дотримуватися вказівок влади.Одне без другого це вірний " бразильський" сценарій."На жаль в деяких громадян,які не дотримуються карантинних обмежень,в першу чергу носіння масок в громадських місцях нема елементарної поваги не лише до других ,а в першу чергу до своїх близьких ( дітей,батьків) яких вони наражають на небезпеку захворіти .

7
777

Люди, !!! З вас роблять тупих покорних баранів! Я в німеччині, ніяких карантинів і ідіотизму тут нема, єдине ,заходиш в магазин -одінь маску. Всі вулиці і парки повні людьми Вас скоро научать жити як собаку павлова.

М
Марія

Послаблення карантину наш нарід сприйняв як відміну карантину.Які там маски?! По деяких селах навіть бучні весілля справляють. Усе брехня і неправда, поки не торкнеться особисто тебе , чи твоєї родини, бо потім чогось не лікуєшся вдома від "звичайного грипу", а викликаєш швидку і в больничку лягаєш. Менталітет такий, на жаль.

ДВ
До Валери

Гідроксихлорохін лише підвищує смертність. Дексаметазон треба в тяжких випадках.

В
Валера

Где гидроксихлорохин в украине?????

О
Опа

Министерство сказало каждый сам отвечает за своё здоровье и здоровье своих родных , так что жопа

О
Олег

Змеріться.... держава здалась... всі перехворіемо(((

V
vova

зайдіть у епіцентр і подивіться , там всім пофіг карантин, маски і дистанція. Персонал навіть нікому не робить зауваження.

МЮ
Михаил Юрьевич

Ты хоть помнишь, когда мы познакомились?

І
Іршавчанин

Чому ніхто не контролює карантин, всі кафе працюють в середині, ресторани відгуляли весілля,люди без масок і дистанції. Якщо це не контролювати так як роблять за кордоном, ніхто не буде додержуватися карантину, це обов'язок влади, контролювати

1
1

Растем не по дням, а по часам. Тут или опять все закроют или кому как повезет, кто выживет, а кто нет. На медицину надежды нет. Ну и остальные страны от нас отготродятся если будет и дальше так расти. И это замечу при минимальных объёмах тестирования. А какие были б показатели если б тестирование было в разы больше?

Ж
Жека

Ну шо, пошел бразильский сценарий?

Читайте також