За добу на Закарпатті зловили 12 нелегалів та їх перевізників (ФОТО)

18
5

Всі іноземці назвались громадянами Бангладешу.

Прикордонники розповідають, спочатку вони отримали повідомлення від правоохоронців про те, що від Сваляви до Перечина на автівках рухається група нелегальних мігрантів.

На пошуки іноземців вирушили прикордонники разом з працівниками національної поліції.

Вже за 2 години на околиці села Тур’я Пасіка було затримано 4 українців та 5 незаконних мігрантів без документів. Вони пересувалися чотирма легковими автомобілями на українських номерах.

Далі, на околиці с. Оленево, що на Свплявщині за допомогою службової собаки затримали ще 4 іноземців, які також не мали при собі документів.

А за півгодини на відстані півтора кілометрів від місця затримання попередньої групи правоохоронцям вдалося затримати ще 3 нелегалів.

Всіх разом з переправниками доставили у Перечинський райвідділ Нацполіції.

Згодом їх доправили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

А от у діях українців, які допомагали мігрантам вбачають ознаки правопорушення за ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».



Коментарі

Т
Тьотя

На фото тільки чорнобривці, а чому не сфотографовано перевізників квіточок?

Д
Дусино

Годя Іван-це псевдо активіст,який раніше возив чорних,а коли його подвинули-почав зливати інфу мусорам,сам живе у м.Свалява.кличка -чорновоз.

М
МЗС

Тримайте марку по затриманням, бо безвіз відмінять. Про боротьбу з корупцією мовчу, бо підкупимо, щоб не відмінили)

П
Петро

А хто то Годя Іван?

ГІ
Годя Іван-Чорновоз із Дусина

Чорновоз здає-конкурентів,бо самого посунули від теми,та став стучати!!!

Читайте також