За добу на Закарпатті зловили 4-х п'яних водіїв (ФОТО)

9
3

Один з них вже був позбавлений права керування автомобілем, але знову сів за кермо.

Як розповідають в Управлінні національної поліції Закарпаття, п'яних водіїв було затримано в Ужгородському, Виноградівському, Свалявському, Іршавському районах.

Перший випадок зафіксували на АЗС у селі Велика Добронь Ужгородського району. Правоохоронці побачили, як чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння сідає за кермо автомобіля марки «Аudі» іноземної реєстрації. Водія вирішили перевірити. Цей житель села Руські Комарівці вже неодноразово попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння і позбавлений судом права керування. Драгер виявив у водія 1,83 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Іршава працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», який робив незрозумілі маневри. Водій, житель Виноградівського району, не мав водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував молодий житель Виноградівського району в неадекватному стані. Під час проходження медосвідування в лікарні з’ясувалося, що водій перебуває під дією наркотиків. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції міста.

У місті Свалява працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen», який робив незрозумілі маневри. Місцевий мешканець перебував у стані алкогольного сп`яніння. Драгер виявив у нього 0,6 проміле алкоголю в крові. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

На всіх водіїв було складено адмінпротоколи за ст.130 КУпАП, а саме керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Коментарі

ЙЙ
Йо йо

СІКТИ НАГАЙКОЮ ДО НАПІВСМЕРТІ

С
Селфі

НЕ довго Петре тобі ся возити.....лади хроші.

П
Пийтер

Я пуддатий рулюу. Ніко ня не имив.

Читайте також