За добу на Закарпатті зловили 6 п'яних водіїв, 2 з яких скоїли ДТП

6
6

За минулу добу пяний водіїв ловили у 5 районах області, а саме: Свалявському, Іршавському, Перечинському, Міжгірському, Берегівському районах.

Перший випадок зафіксували у Сваляві, там зіткнулись водії ВАЗ-21099 та ВАЗ-2109. Аварія була без постраждалих, але коли на місце прибули поліцейські з'ясувалось, що один з водіїв п'яний.

У нього було виявлено 1,6 проміле алкоголю у крові. На винуватця складено протокол.

Друга ДТП сталась опівночі в селі Ільниця на Іршавщині. Водій авто марки Аudі з'їхав у кювет. Правоохоронці виявили у місцевого мешканця водія 1,56 проміле алкоголю. Водій також не надав водійського посвідчення. На нього склали відповідні адмінпротоколи.

А от у Берегові затримали автомобіль марки «Land Rоvеr» київської реєстрації. Водій виконував незрозумілі маневри.  за кермом перебував житель міста Київ у стані алкогольного сп’яніння.

Нетверезих водіїв зловили також у селі  Дубриничі Перечинського району, Міжгір’ї та Іршаві. На всіх було складено адмінпротоколи за ст.130 КУпАП, тобто керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Коментарі

СД
саша до правдоруба

дуже вдячний Вашому татові. А мій тато вже за два дні до поїздки відмовлявся від чарки 100гр. щоб кожну мить контролювати ситуацію на дорозі. Але наразі мова про тих пьянчужок- водіів, яким ані батьки, ані поліція, ані жодна редакція чи спільнота взагалі не довела важливість тверезого водіння автомобіля. Нічого особистого, вибач, Правдорубе.

ПД
Правдоруб до "вумного" саши.

К твоиМУ сведению у меня в пользовании собственное авто с 1986 года. Менял по мере финансового состояния. Сейчас хорошее "точило" имеется. Но меня воспитывал отец, а не редакция, который давший ключи в 1986 от ВАЗ-6 сказал ОЧЕНЬ ПРАВИЛЬНО - "Если сядешь выпивший за руль - ТЫ есть уё@ок, а именно ПРЕСТУПНИК независимо от того удачно ли ты "доехал" домой. А главнее всего то, что ты пьяный за рулём ЕСТЬ САМА СМЕРТЬ!!!" Для так мыслящих, как ты никакая "редакция" - не поможет, т.к. ставший уё@ком остаётся их на всю жизнь.

Ю
ю

колись бов файний стенд напроти міліції - "ані пазорят Мукачево". Мож би відновити. Електронний варіант. Бись ме знали "героїв" у лице.

С
саша

редакторы. помогите водителям понять, что езда в пьяном виде так же опасна, как и ходьба босиком по битому стеклу

V
Vladimir

Правдоруб красавчик) Они, просто, думают, что всё тупые как они)

П
Правдоруб

А до чого скриншот на якій п'яний Тейтельбаум в Харькові сперечається з селфіками (https://youtu.be/Y6CRBaBlai8)???? Що слабо зробити фотогалерею затриманих закарпатських п'яниць сволот???? Чи просто БОЇТЕСЯ????

Читайте також