За добу патрульні Закарпаття спіймали чотирьох п'яних водіїв

15
1

Чотирьох водіїв, які перебували у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння, зупинили поліцейські впродовж минулої доби в Ужгороді та Мукачеві.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що в селі Минай, на Ужгородщині, близько 16-ї години. Патрулюючи вулицею Патруса Карпатського, правоохоронці зупинили водія, який, рухаючись на авто ВАЗ, порушив ПДP. Під час спілкування поліцейські помітили у 35-річного ужгородця явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти огляд на стан сп’яніння він відмовився.


На порушника склали ряд адміністративних матеріалів за ч. 10 ст.121 (Порушення правил перевезення дітей), ч. 5 ст.126 (Повторно за рік керування транспортним засобом особою без права керування), ч. 2 ст.130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Загальна сума штрафів становить понад 75 тисяч гривень.

Подібна подія сталася на вулиці Коцюбинського, в Ужгороді. Патрульні виявили водія, який, рухаючись на авто Opel, теж порушив ПДP. Під час спілкування правоохоронці помітили у 38-річного водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Драгера показав — 2,45 проміле, а це у понад 12 разів більше допустимої норми.


На порушника склали ряд адміністративних матеріалів за ч. 2 ст.122 (Порушення правил проїзду перехресть, переїздів, проїзд на заборонений сигнал, тощо), ч. 5 ст.126 (Повторно за рік керування транспортним засобом особою без права керування), ч. 3 ст.130 (Вдруге протягом року керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Загальна сума штрафів становить понад 92 тисячі гривень.

Інших двох нетверезих керманичів виявили на вулиці Швабській, в Ужгороді та на вулиці Пархоменка, в Мукачеві.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
но

як так «повторно»? Після першого разу мав би мати бесіду з воєнкомом і помагати убивати мацкальню, а не давити туй челядь

Читайте також