За добу у Мукачеві підтверджено 9 випадків COVID-19

8
10

Із початку епідемії в місті над Латорицею одужало 27 людей.

Стан захворюваності на COVID-19 в Мукачеві станом на 4 травня:

– підтверджено у 9 осіб за добу

– 48 - осіб протестовано методом плр за добу

– загалом 27 мукачівців одужали з початку епідемії

– 88 - кількість захворілих з початку епідемії

– 60 - осіб хворих на сьогодні

– 55 - осіб з підозрою на захворювання

– 194 - особи на самоізоляції

Нагадаємо, що вчора в обласному центрі із діагнозом коронавірус померла 60-річна жінка.

Коментарі

Ю
ю

На даний час вна окраiнi за 2020 рiк 900 людей самогубцiв ! З 2 мiсяцI померло 2000 людей померло вiд тубика, ще 1500 людей померло вiд ВИЧ !! Хто вiрить в « церкву сятого лоховiруса «???

ВЦ
Варошський циган

Хтось десь когось най...є!

Д
Дохторови-псіхови

Забий собі ШВЛ у єдно місто.Кось лічить уд фейковіруса!? Не треба мені твої ШВЛ. Я умру од смерти,як і ти. Ще лем ви доктори когось спасли! Залучили вас докторів до псіхозу, та вже не знаєте,як брехати. Закрили больниці,поліклініки та кажуть,ош уни нас спасавуть!? Ви докус подуріли? Забили болт на люди на їх болячки,сидять дома і “спасавуть”!? Докторе,за 2.5 місяці умерло 303 чилядника по всюй Україні(і то не факт,што од корони),ти мозги маєш!? На 30млн. люди! Коронавірус,11:24,ПОДДЕРЖУВУ! МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ!

ДК
До Коронавірус

100відсотків!!! Тут вже і недалеким понятно, що приписують цей вірус кожному другому хто викликає швидку, чи звертається до лікаря. Треба тримати статистику, продовжувати карантин, морити людей, а самим на цьому всьому бабло піднімати!!! Подивіться на смертність і захворюваність іншими хворобами і короновірус покажеться квітками! Від ускладнень грипу прошлого року померло 22000 людей...а від туберкульозу....корі....і т д. Просто ніколи не оприлюднювали статистику, а зараз вигідно ....

М
Місцевий

Вчора було 52 хворіють а сьогодні 60. То за добу 8 чи 9 захворіла? Так само і по Ужгороду, вчора було 186 а сьогодні 205 а нових 6 за добу, це як?

Д
Доктор

Коронавірус 05.05.2020 09:05 Коли будеш задихатися, або не дай бог твоя мамка чи нянько, а апаратів ШВЛ не вистачить та тоді будеш по інакшому будеш писати

К
Коронавірус

Тільки Мукачівська міська рада проявила здоровий глузд при вірусопсихозі і пішла врозріз з ОДА,як бац за добу аж 9 випадків. Неозброєним оком видно,що мене фейковіруса, використовують,як інструмент тиску і маніпуляцій! ДумайТЕ!

ДВ
До Вірус

Ти дибіл дурний

В
Вірус

Тих 60 што пишете хворі на вірус тоже в плані щоб померли???????

П
петро

коли вже буде кінець

Читайте також