За два місяці муніципальна поліція Мукачева склала 162 адмінпротоколи

18
3

За два місяці цього року працівниками ММКП «Муніципальна поліція» щоденно складалися приписи, щодо приведення об’єктів та елементів благоустрою міста до належного стану з визначення строків проведення певних заходів та контролювалось їх виконання.

За цей період інспекторами ММКП «Муніципальна поліція» за порушення правил благоустрою міста, неправомірного розповсюдження реклами, порушення правил торгівлі та паркування автотранспорту в пішохідній зоні міста було складено 162 адміністративні протоколи, які направлені на розгляд адмінкомісії Мукачівського міськвиконкому . За результатами розгляду адміністративних матеріалів на правопорушників накладено штрафні санкції в загальній сумі 80 495 грн.

Під час перевірки законності та доцільності розміщення тимчасових комерційних споруд (МАФів) складено 13 приписів за самовільне встановлення, а саме без дозвільних документів малих архітектурних форм (кіосків, павільйонів), З яких за приписами демонтовано 9 штук. Чотирьох власників самовільно встановлених МАФів за адміністративними матеріалами, складеними працівниками ММКП "Муніципальна поліція" адміністративною комісією Мукачівського міськвиконкому притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Проводиться подальша робота по виявленні самовільно встановлених МАФів на території Мукачева.

Мукачівська міськрада

Коментарі

М
Мукачівець

Сумна статистика. Дана служба лише дублює роботу поліції, виникає запитання - для чого? Мабудь лише для забезпечення роботою неробів, які уникають мобілізації або строкової служби в ЗСУ. Пане Андрій зверніть на це увагу, бо дана служба це лише марна трата грошей Мукачівців. Всі іншими Вашими починаннями, особливо по благоустрою Мукачева - це респект. За останні роки стільки робіт по благоустрою ніхто не робив.

А
абсурд

заробили 80 тисяч, а потрачено на них з бюджету міста 500 тисяч на содержаніє, бо всього виділено 2 млн. на рік. Це бізнес по МУКАЧІВСЬКИ. Лохотрон народу та щи з тих 80 тисяч кіть половина заплатять.

D
Ded

Могут только Ж__у мерскую прикрывать блокируя вход в ратушу

Читайте також