За фактом підпалу автомобіля прокурора Мукачева розпочато розслідування

21
19

1 грудня близько 3 год. ночі до Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що в м. Мукачево по в дворі житлового будинку прокурора міста Мукачево Руслана Біловара загорівся автомобіль.

На місце події негайно виїхали прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня, начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба та слідчо-оперативна група Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області.

Встановлено, що автомобіль «Мерседес ML-350», 2012 року випуску, , який належить матері прокурора Мукачева і яким користувалася уся сім’я,  повністю знищено вогнем.

Найімовірніша причина пожежі – занос стороннього джерела запалювання. 

Слідчим СВ Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області даний факт внесено до ЄРДР. Кваліфікація злочину - ч.2 ст.194 КК України, тобто умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.

Розпочато досудове розслідування його хід взято на контроль прокурором області.

Нагадаємо, раніше Мукачево.net писало про те, що у Мукачеві горів джип дружини прокурора.

 

Коментарі

МН
міс незалежність

не радуйтесь долбані коментатори чужим неприемностям бо не знаете свій завтрішній день.

)
)))))

Констянтин,но ти загнав:DDD

М
Мікловш

Петруня тай Варцаба приїхали одразу на місто зато, бо треба буде усім їм разом з Буловаром публічно оправдуватися, ош уткіть баба Біловарка мала гроші на таку кучію. Коли Нагігний у Хусті убив молоду жінку із дитинув, тай іще єнну покалічив, та сисі хлопи, Петруня тай Варцаба, сиділи дома, та рипалася. Бо за сесе їм нич не буде.

М
Мікловш

От так провчити би треба всіх їх. Одна банда! Та ще й так, щоб голі та босі осталися ті паскуди. Хто тепер буде досліджувати на які кошти районний прокурор чесно "придбав" таку карету?

К
Костянтин

Нічого страшного-в усій Європі чиновники їздять на біціглях.Тому корисно буде прокурору Біловару і поміж людей походити пішки або на машрутках на роботу добиратися, там і про себе почує людські байки, цікаво поспілкуватися з народом вживу, а не з владних кабінетів.

Г
гуцул

не суди.да не судим будеш!!!

С
Сашко

За переліком тих, хто "одразу" виїхав на місце можна скласти список подільників. А заразом і розпочати розслідування, звідки бідний мєнт мав гроші купити корито за пів мільйона гривень. Беремо калькулятор і рахуємо, скільки років він мав нічого не їсти не пити і ходити як бомж, аби купити таку машину.

ББ
Бич Божий

Уже старого черваки гризуть скоро и молодого черга Як старий паскудив людям так и молодий паскудить Добрі люди зробили хороший подарунок на день прокуратури дайте контакти куди вислати подяку за зроблену роботу - анонімність гарантуемо

%
%

спалили один джип,а эта сволочь "нарекетирует" себе еще на два и разрушит еще больше человеческих жизней,тут другой подход нужен..

C
com

На місце події негайно виїхали прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня, начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба та слідчо-оперативна група Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області,- як палити ,то нікому,а як грітися, то всі лізуть))))))

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Любого возьмите и проверьте, они по доходам живут? И вы убедитесь, что почти все имеют машины, дорогие, а это значит, что ограбили кого то, угрожали и отняли. Крышевали и безвинных сажали. Так что , смотрите в корень . Судьи и прокуратура, менты при должности имеют такие особняки. И чтобы их иметь за стандартную заработную плату нужно несколько десятков жизней.

Ш
шалом

ВОЗДАЛОСЯ йому ЗА ДІЯНІЄ його! Задумайся "очкарику", коли робиш іншим підлість та зло і приносиш у чужі родини горе і біду.

П
просто

Без різниці чиє авто.Варто задуматися таким прокурорам та іншим керманичам правоохоронних структур - чому стаються такі підпали саме з ними? Думаю не просто так, не все так гладко та чисто.Звичайно, не дай Бог нікому таке пережити, але ж треба працювати та жити на таких поважних посадах по божих заповідях, так як уже і забули декотрі керівники та їх підлеглі про кодекс честі та гідності.

F
ftyy

то молодои жены а не мамы

Н
ннннн

так им и надо!!!!!!!уже оху....ли совсем!!!!!!!машина за 85000,шуба норковая за 15000,дом тоже на лимон...ОТКУДА ТАКИЕ ДЕНЬГИ У ПРОКУРОРА???????????а на декларациях сплошние бедняки:-)))))))))))))шкода что до седьмого поколение будут дети страдать!!!!!!!!!!

W
West

Цікаво чому до простих смертних не з'їжджаються обласний прокурор і начальник УМВС? У них, що машини менш цінні, чи кваліфікація злочину інша? Така то рівність перед законом. Як видно, прокурори завжди трохи "рівніші"....

D
dfgsd

интересно,а мати його таку файну пенсию майе шо може соби мерса за 80 штук евро купити и я хочу чим скорише ити на пенсию куплю соби тоже таку тачку

M
McMurphy

Ой молодці!!!!!

Н
Няньо

Мамо,мамо не лишайте цигаретлю у моторі.

Читайте також