За фактом загибелі військовослужбовця на Закарпатті відкрито кримінальну справу

12
3

Відкрито кримінальну справу за фактом загибелі, 11 жовтня, військовослужбовця строкової служби 300 окремого механізованого полку Чернівецького гарнізону, родом із Рогатинського району Івано-Франківської області. Трагедія сталася під час розбирання будівлі колишньої котельні, що знаходиться на військовому полігоні поблизу містечка Сторожинець на Закарпатті. Про це 16 жовтня власкору ЗІКу повідомив підполковник Тарас Грень із Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

За словами військового прокурора Чернівецького гарнізону підполковника юстиції Юрія Боброва, «кримінальну справу відкрито за ст.425 п. 2, що кваліфікується як «недбале ставлення військової службової особи до виконання своїх службових обов’язків».

Наразі на місці трагедії тривають слідчі перевірки, судово-медичні експертизи, а також з охорони праці. Військові юристи стверджують, що вже найближчим часом буде встановлено винну в трагедії особу, якій буде пред’явлено звинувачення.

Юнака поховано у Рогатинському районі за кошти Міністерства оборони України.

Коментарі

К
Кармен

На Закарпатті нема містечка Сторожинець, є лише село Сторожниця. А місто Сторожинець знаходиться у Чернівецькій області.

K
kiki

Soldata pohoroneno za koshtu oficeriv polky

Р
РєРёРєРё

Солдата хоронили за деньги, которые собрали офицеры полка. МО не дало ни копейки

Читайте також