За годину "роботи" закарпатська повія заробляє в середньому 200 гривень

75
2

За офіційними даними обласного управління УМВС, лише з початку цього року в краї на проституції були впіймані 67 жінок. Як правило, це дівчата 20–30 років. Чоловіки, які б надавали сексуальні послуги, у поле зору правоохоронців на Закарпатті не потрапляли.

Ціна на послуги закарпатських повій сильно коливається.

Наприклад, біля ужгородського автовокзалу повії-«пенсіонерки» готові віддатися за 50 грн, а іноді й за пляшку горілки. Середньостатистичні повії беруть за годину своїх послуг 200–300 грн, бо не везуть своїх клієнтів додому чи в готель, а займаються з ними сексом просто в автомобілях. Дорожчі повії вважаються елітними, вони шукають клієнтів у нічних клубах, дорогих барах і готелях, дають оголошення в Інтернеті. Година любові таких «метеликів» коштує 400–500 грн.

Загалом в Україні за проституцію не передбачена кримінальна відповідальність.

Жінки, яких  впіймали на пропозиції продати своє тіло, відбуваються або попередженням, або накладанням штрафу від 2800 до 5700 грн. Якщо міліціонери схоплять уже одного разу покарану повію, їй «світить» ще один протокол про адміністративне правопорушення і ще більший штраф – аж до 8600 грн.

Більше про будні закарпатських повій читайте тут.

 

Коментарі

М
микола

Это что, бесплатная реклама проституции или предложение трудоустройства сутенерами?

М
Макар

Айбо но уповіште, нота нащо штрафувати тоту повію?? тать ото її діло кіко у неї там тото за сутку! щибисьте у вариши сякоє обявленія вивісили! ноо никайся на них!

Читайте також