За якими характеристиками вибирати ліжко?

14
0

Здоровий сон – запорука гарного настрою та відмінного самопочуття.

Тому дуже важливо ліжко купити те, яке відповідатиме вашим вимогам та уподобанням. Досить часто вибір спального місця стає стресом для людини. Все тому, що кожен хоче вибрати зручне, красиве і водночас недороге ліжко.

Пам'ятайте, що це дорога покупка не один рік. Ви щодня бачитимете її і спатимете на цьому ліжку. Купуйте той варіант, який точно буде комфортним для відпочинку та не набридне вам незабаром після придбання. Якщо вибрати невідповідне спальне місце, то це може призвести до безсоння і проблем зі здоров'ям.

Рекомендації щодо вибору якісного ліжка в Україні

При виборі свого ідеального ліжка враховуйте такі рекомендації:

Якісний матеріал – краса та комфорт в одному флаконі. Майже третину свого життя людина проводить у ліжку, це вагомий привід подбати про своє спальне місце. Найчастіші матеріали для виготовлення ліжка: натуральне дерево, ДСП, метал та інші. Перший варіант вважається найкращим. Це класика, яка перевірена часом. Дерев'яний матеріал - надійність, екологічність, зручність та краса. Ціна на такі ліжка є досить демократичною. Але пам'ятайте, що дорожче оцінюється дерево, тим вища ціна.

Оббивка ліжка. Тут орієнтуйтесь на дизайн вашої кімнати. Найбільш дорого і витончено виглядає тканинний варіант. Якщо ваша кімната в мінімалістичному стилі, краще вибрати пастельні тони оббивки. Для класичного дизайну підійдуть дерев'яні ліжка з темнішими тканинами: сірий, бордо та смарагдовий.

Стиль. Якщо грамотно підібрати узголів'я для вашого майбутнього ліжка, то воно точно вдало впишеться в кімнату. Існують класичні, ковані та тканинні варіанти. Перший варіант чудово підходить для дерев'яних ліжок. Ковані узголів'я добре виглядають, якщо спальне місце виготовлене з металу. Тканинні узголів'я універсальні.

Якісна основа – запорука гарного відпочинку та вашого комфорту. Найпопулярніший недолік багатьох ліжок – поломка елементів основи. Таке може статися, навіть якщо ви дбайливо поводитеся зі своїм спальним місцем. Тому тут дуже важливо спиратися на якість, навіть якщо вартість ліжка буде досить дорогою. Рекомендуємо відразу придбати хороший варіант, тому що потім ви можете постійно змінювати поламану основу, а це – зайвий головний біль та витрати. Найкращий варіант – велика кількість букових ламелей. Не хвилюйтеся щодо незручності уві сні, ви його жодного разу не відчуєте. На основу укладається матрац, радимо придбати ортопедичний. Ваша спина точно скаже спасибі.

Якщо говорити про додаткові функції, то часто клієнти замовляють доставку ліжок з місцем для зберігання речей, яке знаходиться під підставою. Це звичайно зручно, але фахівці не рекомендують. Матрац повинен насичуватись повітрям, щоб не втратити свої властивості. Чим менше додаткових функцій має ліжко, тим краще.

Як замовити своє ідеальне ліжко?

Насамперед визначтеся з потрібним розміром і формою. Дуже важливо, щоб людина могла поміститися на ліжко на весь зріст, і ще залишалося щонайменше 5 зайвих сантиметрів. Незважаючи на те, що ви купуєте односпальне або двоспальне ліжко, у вас має бути можливість спокійно повертатися при відпочинку або уві сні, але при цьому не впасти.

Дотримуючись всіх перерахованих вище рекомендацій, ви точно зможете купити зручне, надійне, красиве і затишне ліжко. Обов'язково вибирайте перевіреного виробника.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також