За Яценюком у Чернівцях стежили, доки він їх не спіймав (ФОТО, ВІДЕО)

18
3

Політику вдалося спіймати на гарячому невідомих осіб, ймовірно працівників спецслужб, які стежили за ним на авто з повним спецінвентарем - номерними знаками, радіозв'язком, камерами, тощо.

За інформацією прес-служби, за Арсенієм Яценюком в суботу 30 березня стежило 2 автомобілі.

Один з них вдалося заблокувати, а його пасажирів затримати за участі міліції. Вся процедура, зокрема і виявлення низки спецтехніки зафіксовано на камеру.

Коментарі

F
Fredy

Ці так звані опозиціонери - як великі шкодливі діти. Їм головне наскаржитися своїм хозяям на всякі утиски, пресінг і т.п. Їм за щастя, коли в нас стається якась трагедія або щось не так працює, як потрібно. І ці шкодники біжуть зразу інформувати Еуропу про наші недоліки. Патріотизму - 0!

%
%

Яценюк ездит в американское посольство к своим хозяевам как на работу, конечно будут следить как он добивает страну. Хотя, что там говорить, нет ни одной полит силы у нас которая за народ,все продажные, либо западные(пятая колонна), либо свои же бандюки. Изучайте КОБ(концепцию общественной безопасности) Хватить самим себя обманывать и позволять делать это другим! "Если ты не научишься управлять собой, тобой будут управлять другие."

У
Угля

Якщо це наружка, чия б вона не була,- велика їм ганьба. Якщо ні - Москалю і Яценюку у Києві на площі публічно відрубати по пів-члена.

Читайте також