За кермом Pajero, який спричинив смертельне ДТП під Середнім, був п'яний суддя (ФОТО, ВІДЕО)

46
17

За попередніми даними, йдеться про голову Перечинського міжрайонного суду Віктора Амаровича.

Як передає власкор Мукачево.net з обласного наркодиспансеру, наразі водій Mitsubishi Pajero проходить експертизу на вміст алкоголю.

Попередній аналіз підтвердив, що водій (суддя) є у станні алкогольного сп'яніння. Більше того, від нього тхне алкоголем (чоловік на фото в шортах). Остаточні результати аналізів будуть зранку четверга, 10 липня.

Нагадаємо, що ДТП сталася в районі ресторану Короп, що на трасі Київ - Чоп неподалік Середнього близько 18:30. Виїхавши на зустрічну смугу джип протаранив "сімку", яка злетіла у кювет і водій якої загинув на місці. Також джип зачепив ще одне чи два авто.

Мукачево.net

Коментарі

А
активист

Кого хотят ЛЮСТРИРОВАТЬ в этой стране? Тут куда ни ткнись - везде КУМЕ,СВАТ, ВУЙКО ,СТРИЙНА.........-все готовы помочь.Жалко что страдают от этого панибратства простые люди, а КОЗЛЫ как жили припеваючи так и будут жить- не тужить.

С
свидок

руку одну отрубать для таких только такой суд научит

Н
Нагірний

Ну шо ти так пережаиваєш, Вітя? Се УА, дєтка.

С
Спостережливий

Вони там що, у Перечині всі в шортах ходять?

П
Простак

Єдиний вихід - судити суддів "судом Лінча".

Г
городянин

Амаровича вже відмазують, дуже багато впливових "людей" підключилися. Хотіли зробити винуватцем водія ВАЗ, але не вдалося - хотя над тим думають. Максимум що він може получити це умовний термін. Якщо ця новина попаде на телеканали "1+1" чи інші то він може дійсно відсидіти. Але для цього потрібно редакції mukachevo.net відправити на всі телеканали "новину" п'яний суддя спричинив смертельне ДТП. Цю інформацію потрібно поширювати, бо вийде падлюка і в Кантині буде розказувати як він відмазався і пофіг йому на лоха який загинув.

П
пенсіонер

Короче, як було так і є.Нічого в державі не помінялося,шкода людей, що загинули на майдані і гинуть на сході за цю бандитську владу.ТРЕБА МАЙДАН У КОЖНІЙ ОБЛАСТІ І КОЖНОМУ РАЙОНІ,СЕЛІ!!!

Ф
фва

еппппппппп

В
вітя

І як цей пінгвін зможе далі з таким жити.ЇМ ПОХРЕН....

С
секретар

Марга чортова, не мав грошей заплатити, щоб його ,п"яну свиню, додому хтось відвіз. Скільки цей хрен свинорилий випив, щоб людину на той світ відправив.

С
свiдок

Вiн ледве на ногах стояв, в тюрьму пяних вбивць, лишив житья людини!

ДУ
для Унгвара

Нема чого там первіряти, Амарович найбульший злодій Перечина, це корупціонер в районі № 1. Це одного поля ягоди з Грициком (кликуха НОСАТИЙ), бувший сержант ГАІ і вже включився щоб кориша виручати. Ще один з цієї компашки - Іван Погоріляк, колишній мер-казнокрад (кликуха ПРИДУРОК), також ходить у шортах і вшитких фотькат. Біжи Іванку під Середнє і типирка фотькай скільки хочеш. Пили два дня у Перечинській забігайлівці Кантина і допилися.Водія ВАЗа шкода, невинний чоловік помер.

У
Унгвар.

А ще перевырити звыдкыля в нього така дешева машинка.

Й
йони

козел вонячий,посадити скотину!!!

Ю
Юрко

А 10 липня суддя буде уже тверезий..

М
Мукачівка

Щось мені підсказує,що як завжди ніхто не понесе покарання за вбивство. Така у нас міліція і суди:((((

Н
Н

Ще один підарас п"яниця. Лиш би не відвертівся урод кончений суддя!

Читайте також