За кількістю спійманих водіїв-пияк Мукачево перегнало Ужгород

2
5

Про це повідомив на прес-конференції начальник управління патрульної поліції в містах Ужгороді і Мукачеві Юрій Марценишин.

Патрульна поліція запрацювала на Закарпатті з 29 листопада. З того часу патрульні прибули на 5900 викликів громадян, які надійшли на лінію 102. Якщо за перший тиждень  надійшло 1463 повідомлення, то в останній тиждень місяця – вже 1900. Збільшення кількості викликів на 15%, на думку капітана Марценишина, свідчить про зростання довіри закарпатців до нової патрульної поліції.

Робота самих патрулів стала мобільнішою. Якщо раніше патрульна машина прибувала на виклик в середньому за 8 хвилин, то тепер – за 6. Левова частка правопорушень зафіксована на автошляхах. За цей місяць в Ужгороді й Мукачеві зареєстровано 86 ДТП, 22 з яких – із потерпілими.

Найбільше автопригод скоюється в п’ятницю і суботу, коли люди вирішують розслабитися. Відповідно, більше затримують п’яних за кермом. В Ужгороді за місяць поліцейським попався 21 нетверезий водіїй, в Мукачевіу – 22. Адмінпротоколи по них уже скеровано до суду.

Коментарі

К
Кум

Щоб поправити статистику ловити легко сп'янiлих перед св'ятками це гарантiя перемоги нової полiцiї над "криминалiтетом" крaїни.

М
Мукачево

мукачевІУ?! Мої слова підтверджуються? Вдвічі соромно за вас!

1
1

Видиш п'яного - дзвони в поліцію, кажи вулицю, номер машини, дасть Бог, зловлять, поки когось не переїде. І не треба стидатис, німці донесуть на вас, якщо ви недопалок у вікно викинете, ав нас п'яного жаліють, йой, може то добрий чоловік, лем маленько вупив, вертаєся з гостини... П'яних з кермом нормальних не буває!

Л
Лучанин

та де бі нет, лем одна поліція і робить, прибувають на місце на протязі 40 минут я сам особисто чекав, пак спирав ви їх уби мені стало , а вони спішать жоні тиск збивати , котят спасати тай із жонамися бити по центру вароша. А дотить п"яниць нико не писав тай не відів

Т
тт

А не спіймали чоловік 500 сто пудово , а може і більше , після обіду практично каждий третій під лехкою мухою , начальники різні за обідом випивають в середньому одну на двох

Читайте також