За колишнього інспектора Чопської митниці взялася СБУ

12
1

Прокуратурою Закарпатської області встановлено, що службові особи Чопської митниці, протягом 2010 року, під час митного контролю на митному посту „Чоп-Залізничний” Чопської митниці, нібито виявляли у громадян не вказані у митній декларації, не заявлені при усному опитуванні та приховані від митного контролю предмети контрабанди (тютюнові вироби, взуття та одяг іноземного виробництва).

 

По кожному такому факту стосовно нібито винних громадян запроваджувались протоколи про порушення митних правил.
 
При цьому, службові особи Чопської митниці, при складанні вказаних протоколів про порушення митних правил, достовірно знали, що зазначені в них правопорушники не вчиняли порушення митних правил, не заповнювали митні декларації, не надавали письмові пояснення та не проставляли підписи на вказаних документах.
 
Встановлено, що до вищевказаного причетний громадянин К., який працював інспектором Чопської митниці у 2010 році, а на даний час він є депутатом Тийгласької сільської ради.
 
26 січня 2012 року прокурором Закарпатської області стосовно вищевказаного громадянина, порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.364 та ч.1 ст.366 КК України.
 
Проведення розслідування по даній справі доручено слідчим УСБУ в Закарпатській області.

Коментарі

DY
Demchyk Yaroslava

slavkamishka 2012-01-29 / 03:06:48 Гасинець Ігор з ГУ МНС україни в закарпатській області взяв у нас 4000 доларів за працевлаштування сина випускника Львівського пожарного університету . Хлопця заслали у Ясіня- гроші пес один не вернув . Звільнили його з роботи, поплатив очевидно назад панів -то каже що вертаться назад на роботу після отпуска. Я ще дам 4000 тисячі аби го поїзд переїхав чорта лисого . Як читають якісь желєзнодорожники то голосіться !!!

Читайте також