За круглим столом у Рахові погодили компромісну кандидатуру на очільника РДА

4
3

Відповідь за Валерієм Лунченком, хоча у перемовинах взяли участь і його представники.

Як інформує місцевий портал Rakhiv.in, вибір зупинився на кандидатурі Володимир Піпаша, який очолює Закарпатське обласне об'єднання ВУТ "Просвіта" ім. Т. Шевченка та був активним учасником ужгородського Євромайдану.

У телефонній розмові з Мукачево.net Володимир Піпаш зауважив, що поки не чув про таке рішення, натомість наголосив, що місяць тому подавав свою кандидатуру на розгляд громади, але не знайшов підтримку. Натомість він зауважив, що готовий очолити район, якщо громада підтримає.

Про кандидатуру Володимира Піпаша як компромісного претендента повідомили Валерія Лунченка. Очікуться відповідь. 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

В
Віктор

А Турок чим поганий? ЗАПИТАЙ У ЛУНЧЕНКА, ПРО ЦЕ НІХТО НЕЗНАЄ ОКРІМ ОДНОГО ЛУНЧЕНКА

Т
Толя

А Турок чим поганий?

Читайте також