За мером Мукачева і його заступниками стежать цілодобово

9
6

Вони слідкують за кожним вашим кроком, вони непомітні і ніколи не втомлюються.

Але завжди все контролюють, в тому числі і правопорядок. Мова йде не про працівників міліції, а про камери відеоспостереження. Саме вони контролюють в Мукачеві ситуацію у центральній частині міста. Проте деякі громадяни, навіть знаючи що їх знімають, примудряються показати себе не з найкращого боку. 

Стежать за правопорядком і виявляють злочинців у Мукачеві не тільки працівники міліції, а й 80 камер відеоспостереження. На сьогодні вся центральна частина міста під прицілом об’єктивів. Знайшли ми камеру і в приймальній міського голови та його заступників. Завдяки камерам у місті зменшилася і кількість дрібних правопорушень, однак випадки недбалого ставлення до навколишнього середовища ще трапляються. Камера, що фіксувала цей випадок, зовсім не прихована, вона просто непомітна. Але навіть не зважаючи на це, смітити у зеленій зоні – недопустимо. 
 
Мукачівці не скаржаться, що за ними підглядають, а навіть навпаки. Найбільше камер ми знайшли на банківських установах, адже крім них навряд чи комусь вдасться налякати потенційних крадіїв. За правопорядком у місті стежити нелегко, однак у Мукачеві вже є 80 відеопомічниць, їх кількість міська влада планує збільшувати, аби всі без винятку мукачівці почували себе в безпеці. 

Коментарі

S
Schuler

До речі, в поліційних відділках в Грузії встановлені прозорі перегородки,і всяде видно, чим займаєся чиновник-поліцай. Ну точно, як мериканських фільмах.

1
12345

Ой Мішку майже ти і є тот держслужбовець шо робить людям доброє. Не біда! Роби доки можеш бо скоро камеру ти покладуть у кабінет а там увидиме ко з нас задротом буде. Ти скотино за наші налоги там зарплату достаєш!

М
Міша

такоє говорите про держслужбовців , най у вас дома камери поставлять і усі увидять шо ви задроти сидете за компами цілими днями і їсте як свині , та сі держслужбовці хоть дашо роблять , не всі канешно но 70 % чиновників много приносять суспільству

Я
Я

Прекрасні пропозиції панове... куди можна звернутися з ініціалізацією даного питання? До речі, на центральний монітор не обов"язково...там краще хай щось позитивне буде...по центру й діти ходять... а от веб-камери з трансляцією прямою в онлайні - це круто... от набираєш ввв.мукачево.гов.П.І.Б. чиновника, і дивишся, що ж він там робе з 08.00 до 18.00...(якщо звичайно цікаво)... Особливо прикольними були б відео про ДАІшників...я думаю на Ютубі б по кількості переглядів вони били рекорди...

!
!!!!

123 Поддерживаю!!!!Это для того чтобы ни шагу от тек приказаний что получил...

1
123

Цікаво а може потрібно встановити камери в кабінетах всіх державних чиновників і вивести на монітор в центрі міста тоді половину держслужбовців можна було б скоротити спокійно

Читайте також