За місячну зарплату: В Угорщині можна купити будинок за 800 євро (ФОТО)

31
16

Найдешевший будинок, який продається в Угорщині - це двохкімнатний будинок площею 60 квадратних метрів розташований у селі Недьєш (область Боршод), приблизно за 100 км від Ніредьгази.

Коштує він 300 000 форинтів, що приблизно дорівнює 830 євро. Це практично трохи більше, ніж середня місячна зарплата в країні.

Також до будинку належить 600 квадратних метрів земельної ділянки, неподалік знаходиться озеро Тиса.

А ось найдорожче нерухоме майно в країні - це палац, що знаходиться на вулиці Андраші в Будапешті.

Розкішне житло площею 2000 квадратних футів розташована на ділянці з площею понад 1000 квадратних метрів. Агент з нерухомості, що представляє власника, оголосив про ціну комплексу майже у 6 мільярдів форинтів.

Здивує факт, що найдорожча квартира продавалася не в столиці, а на березі озера Балатон.

Квартиру площею 79 квадратних метрів на третьому поверсі панельної будівлі на Золотому пляжі в Шіофоку рекламувало одне з агентств нерухомості.

Квартиру було продано за 74 мільйони форинтів, тобто майже 1 мільйон форинтів за квадратний метр.

Надзвичайно висока ціна пояснюється тим, що квартира має терасу площею 40 квадратних метрів, а будинок має прямий вихід на пляж.

У 2020 році через відсутність іноземних туристів власники шукали наймачів для великої кількості квартир, в тому числі для короткострокової оренди.

Як результат, минулого року з’явилося понад 115 000 свіжих пропозицій.

Це безпрецедентний рекорду в історії більш ніж двох десятиліть порталу Real Estate в Угорщині.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мадяриско

Я від 3 до 5 років не хочу получити за сепаратизм , того тявкаю про заперевальних лише тут у коментах . У реалі мені за таке натовчуть моє сепарське рило .

М
Мадяриско

Ми тут були тисячі років , є і будемо . А ви йдіть до себе , за перевал .

В3
Від 3 до 5 років

Працівники СБУ викрили мешканця Закарпаття, який агітував через соцмережі за відокремлення регіону від України. Про це у понеділок, 4 січня, повідомила прес-служба Служби безпеки України.

S
sex

СEKС Знакoмcтвa! Одинокие и Замужниe очень хoтят ceкca, все бесплатно и анонимно. Здесь дают в попу и берут в рот, можешь убедиться сам---- http://bit.do/miase

M
Mudvayne

Михайло та Мукачівець праві.

М
Михайло

Угорщина це Будапешт та три західні області,все інше то розруха та та цигани....

В
Васька

Дятли

Я
Я

Дебіли. Як сю статю розуміти??!!

Д
дідо

то тупуй вишиватнуй мавпі андрійклви любкови розкажіть, жеби прозрів як білі люди жиють, а не свіні в вишиванках

Ж
Жек

Ідіоти ви всі читаючи коменти ????

М
Мукачівець

Чому Мукачево.Нєт займається пропагандою Угорщини? Це інформаційний СЕПАРАТИЗМ! Ви покажіть повністю той сарай. Там поле ззаді тої хижі дороже стоїть (90% вартості). Чому ви хочете показати ніби в них все так супер? Запитайте старих людей! Ніколи не було добре на Закарпатті так, як при чехах. Я би не хотів бачити мадярський прапор на Закарпатті крім їхнього консульства.

З
Закарпатець

ташку в руки і вперед комуся любить монгольщина никого не де

3
369

Якщо хата за 800 ойро, значить є загнивающі села, значить мадяри не навели лад на своїй маленькій території, а тепер вопрос на біса они лізуть в Закарпаття? Шовінізм!

S
Slipknot

Ха! Європа поченяється от Відня.

І
Іван

У вонячому таборі де лим коли швакнися то мало ліпше стає! Нема житла і всьо надоїло їдьте в наші гори та куча вільних будинків голови села поможуть! І корову і барана мож завести і радуватись красоті! Циганська мадярщина східна частина!

7
777

Сепаратизм!

Читайте також