За місяць перевірок працеохоронці виявили 798 порушень

5
0

на об’єктах газозабезпечення Закарпаття

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області завершило проведення цільових перевірок об’єктів підприємств газопостачання. За місяць, що відводився урядом на ревізію, інспектори нагляду ознайомились з роботою 197 об’єктів газозабезпечення в регіоні, виявили 798 порушень вимог нормативно-правових актів промислової безпеки та притягнули до адміністративної відповідальності 25 посадових осіб, – про це 16 листопада ЗІКу повідомив начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Михайло Саварин.

«Було припинено роботу 13 газорозподільних пунктів (ГРП) Мукачівської, Перечинської, Виноградівської та Іршавської філій ВАТ «Закарпатгаз»», – повідомив посадовець.

Виявлено випадки експлуатації ГРП без запобіжно-скидних та запобіжно-запірних клапанів, самовільні приєднання новозбудованих газопроводів до діючих, порушення термінів технічного огляду ГРП.

На 24 перевірених газорозподільних станціях Закарпатського та Хустського лінійних виробничих управлінь магістральних газопроводів виявлено 102 порушення нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Найсерйознішою проблемою, за словами пана Саварина, є нестача на ВАТ «Закарпатгаз» кваліфікованих кадрів.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також