За минулу добу на території Закарпаття сталася 1 пожежа

6
0

горіла квартира в Чинадієві

За минулу добу на території Закарпаття сталася 1 пожежа, прямі матеріальні втрати від якої склали 30 тисяч гривень. Вогонь пошкодив квартиру. Зафіксовано 2 неправдивих виклики підрозділів МНС. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Мукачівщині, де виникло 22 відсотка всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком необережного поводження з вогнем, від цієї причини виникло 32 відсотка всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 586 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 825 тисяч гривень. На пожежах загинула 41 людина, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 41 дорослого та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.




Пожежі минулої доби:



3 листопада о 04:20 мукачівські вогнеборці отримали повідомлення про пожежу в одній з квартир селища Чинадієво. Вогонь знищив меблі та майно господарів, завдавши прямих матеріальних збитків на 30 тисяч гривень. Причина пожежі та обставини її виникнення поки встановлюються.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також