За минулу добу на території Закарпаття сталася 1 пожежа

6
0

Вогонь пошкодив дві кімнати колишнього готелю у Хусті

За минулу добу пожеж на території Закарпаття сталася 1 пожежа, економічні втрати від якої склали 2 тисячі гривень. Вогонь пошкодив дві кімнати колишнього готелю. Неправдивих викликів підрозділів МНС не зафіксовано. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Мукачівщині та Виноградівщині, де виникло 40 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень, несправних електромереж, необережного поводження з вогнем, від цих причин виникло 80 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 623 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 64 тисячі гривень. На пожежах загинуло 45 людей, ще 20 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.





Пожежі минулої доби:



23 листопада о 14:20 хустські рятувальники отримали повідомлення про загоряння у будівлі колишнього готелю «Ріка» на вулиці Августина Волошина, що в районному центрі. Вогонь пошкодив дві кімнати. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.





Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також