За минулу добу на території Закарпаття сталося 2 пожежі

5
0

Вогонь пошкодив житловий будинок та надвірну споруду

За минулу добу на території Закарпаття сталося 2 пожежі, прямі матеріальні втрати від яких склали 8 тисяч гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок та надвірну споруду. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Ужгородщині та Рахівщині, де виникло 36 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком короткого замикання електропроводки, від цієї причини виникло 32 відсотки всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 588 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 833 тисячі гривень. На пожежах загинула 41 людина, ще 20 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.





Пожежі минулої доби:



4 листопада о 03:30 через коротке замикання в електромережі загорівся житловий будинок 58-річної мешканки села Білин, що на Рахівщині. Вогонь пошкодив частину домашнього майна на загальну суму 6 тисяч гривень.



4 листопада о 22:45 загорілася надвірна споруда у селі Репинне-Діл Міжгірського району. Вогонь знищив частину покрівлі будівлі. Прямі матеріальні збитки господарів склали 2 тисячі грн. Як з’ясували фахівці, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.





Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також