За минулу добу на території Закарпаття сталося 2 пожежі

3
0

горіло 2 житлових будинки у Берегові та Міжгір`ї

За минулу добу на території Закарпаття сталося 2 пожежі, економічні втрати від яких склали 12 тисяч гривень. Вогонь пошкодив 2 житлових будинки. Неправдивих викликів підрозділів МНС не зафіксовано. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Мукачівщині та у Рахівському районі, де виникло 38 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком необережного поводження з вогнем, від цієї причини виникло 38 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 590 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 837 тисяч гривень. На пожежах загинуло 40 людей, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 42 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.





Пожежі минулої доби:



5 листопада о 10:38 берегівські пожежники отримали сигнал про загоряння на вулиці Окремий хутір, де полум’я охопило житловий будинок. Вогонь пошкодив дещо з речей господарів (телевізор, одяг, меблі) та залишив по собі сліди у вигляді кіптяви на стінах однієї з кімнат. За висновками фахівців у галузі пожежної безпеки до загоряння призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. Прямі матеріальні збитки від вогню склали 3 тисячі гривень.



5 листопада о 10:50 міжгірські рятувальники отримали повідомлення про пожежу в житловому будинку одного з мешканців вулиці Промислової. До появи полум’я в оселі призвело необережне поводження з вогнем власника будинку. Збитки від необачності склали тисячу гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також