За минулу добу на території Закарпаття сталося 3 пожежі

8
0

горіли новобудова житлового будинку, господарська споруда та літня кухня

За минулу добу на території Закарпаття сталося 3 пожежі, економічні втрати від яких склали 30 тисяч гривень. Вогонь пошкодив новобудову житлового будинку, господарська споруда та літня кухня. Зафіксовано 2 неправдивих виклики підрозділів МНС. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні у Міжгірському районі та на Мукачівщині, де виникло 57 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 36 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 602 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 932 тисячі гривень. На пожежах загинула 41 людина, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 42 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.





Пожежі минулої доби:



11 листопада о 12:50 мукачівські рятувальники отримали повідомлення про загоряння на вулиці Льва Толстого. Вогонь охопив літню кухню, а до появи полум’я спричинилася помилка господарів при облаштуванні димаря. Мукачівські вогнеборці зуміли спинити пожежу перш ніж вона завдала значних збитків, обмеживши «апетити» полум’я трьома квадратними метрами перекриття споруди. Збитки господарів від вогню склали 2 тисячі гривень.



За 13 хвилин після виїзду на вулицю Льва Толстого, мукачівські пожежники також отримали повідомлення з села Барбово, де вогонь охопив споруду господарського призначення. Полум’я пошкодило 8 тонн сіна, перекриття та покриття споруди, завдавши втрат на 10 тисяч гривень. Найбільш імовірною причиною пожежі вважається коротке замкнення електромережі на горищі споруди.



11 листопада о 21:35 в районі мікрорайону «Червениця» в обласному центрі за нез’ясованих обставин виникла пожежа в новобудові дерев’яного житлового будинку. Вогонь знищив покрівлю та перекриття споруди. Матеріальні збитки та причина пожежі встановлюються.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також