За минулу добу на території Закарпаття сталося 3 пожежі

6
0

Вогонь пошкодив 2 господарські споруди та квартиру

За минулу добу на території Закарпаття сталося 3 пожежі, економічні втрати від яких склали 59 тисяч гривень. Вогонь пошкодив 2 господарські споруди та квартиру. Неправдивих викликів підрозділів МНС не зафіксовано. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Мукачівщині, де виникло 27 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникла третина всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 605 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 958 тисяч гривень. На пожежах загинула 41 людина, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 42 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.





Пожежі минулої доби:



12 листопада о 10:46 оперативно-диспетчерська служба ГУ МНС України в Закарпатській області отримала повідомлення про пожежу на обійсті приватного підприємця з селища Вилок Виноградівського району. Вогонь охопив прибудову до житлового будинку, де господар зберігав деревообробні верстати, 4 кубічні метри дошок та 40 листів шиферу. Прямі матеріальні збитки від вогню склали 25 тисяч гривень. До пожежі, за попередніми висновками, призвело коротке замкнення в електромережі.



12 листопада о 12:56 ужгородські рятувальники отримали повідомлення про загоряння в квартирі на вулиці Підгірній. Через необережність при палінні вогонь тут пошкодив дещо з речей господарів, завдавши прямих матеріальних збитків на 300 гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також