За минулу добу на території Закарпаття сталося 3 пожежі

5
0

Вогонь пошкодив житловий будинок, споруду господарського призначення та гуртожиток

За минулу добу на території Закарпаття сталося 3 пожежі, економічні втрати від яких склали 51 тисячу гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок, споруду господарського призначення та гуртожиток. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Мукачівщині та Ужгородщині, де виникло 47 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень, несправних електромереж, і необережного поводження з вогнем, від цих причин виникло 47 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 616 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 43 тисячі гривень. На пожежах загинуло 44 людини, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 42 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.





Пожежі минулої доби:



17 листопада о 19:24 до берегівських рятувальників надійшло повідомлення про загоряння у споруді господарського призначення пенсіонерки з села Бадалово. До появи вогню спричинилося необережне поводження. Пожежникам вдалося врятувати будівлю від повного руйнування, однак не обійшлося й без серйозних пошкоджень – полум’я пошкодило перекриття та дах споруди. Збитки від вогню склали близько 4 тисяч гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також