За минулу добу на Закарпатті ліквідували 1 пожежу

4
0

в селі Кричево горів житловий будинок

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 1 пожежу, прямі матеріальні втрати від якої склали 20 тисяч гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Мукачівщині та у Тячівському районі, де виникло 43 відсотки всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 57 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталася 310 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 870 тисяч гривень. На пожежах загинуло 26 людей, ще 12 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 24 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі:



22 червня о 22:40 до тячівських пожежників надійшло тривожне повідомлення про пожежу в селі Кричево, де загорівся житловий будинок. Вогонь знищив двері, вікно, будівельні матеріали та речі домашнього вжитку. Прямі збитки від полум’я склали 20 тисяч гривень. Причиною пожежі стало коротке замикання в електромережі .




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також