За минулу добу на Закарпатті ліквідували 1 пожежу

5
0

у Глибокому горів “Мерседес-Бенц”

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 1 пожежу, прямі матеріальні втрати від якої склали 3 тисячі гривень. Вогонь пошкодив автомобіль. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Тячівському районі, де виникло 23 відсотка всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 62 відсотка всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталася 314 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 885 тисяч гривень. На пожежах загинуло 26 людей, ще 12 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 24 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.




24 червня о 21:25 на автодорозі між Ужгородом та Мукачевом, поблизу села Глибоке, сталася пожежа в легковому автомобілі “Мерседес-Бенц”. Вогонь пошкодив горючі деталі моторного відсіку. Прямі збитки – 3000 гривень. Причина пожежі – коротке замикання електропроводки.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також