За минулу добу на Закарпатті ліквідували 4 пожежі

7
0

збитки склали 8 тисяч гривень

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 4 пожежі, прямі матеріальні збитки від яких склали 8 тисяч гривень. Вогонь пошкодив 3 споруди господарського призначення, житловий будинок. Зафіксовано 1 неправдивий виклик оперативно-рятувальної служби. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Виноградівському районі, де виникла третина всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 56 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 265 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 535 тисяч гривень. На пожежах загинуло 22 людини, ще 13 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 24 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі минулої доби:



29 травня о 06:35 ужгородські пожежники отримали повідомлення про загоряння у споруді господарського призначення одного з мешканців вулиці Джамбула, що в обласному центрі. Вогонь знищив частину речей та пошкодив внутрішнє облицювання стін, завдавши збитків на 1000 гривень. Причина пожежі – коротке замикання електропроводки. Подальшому розповсюдженню вогню перешкодили вогнеборці СДПЧ-1 м. Ужгород.



29 травня о 11:40 у присілку Вишоватий Тячівського району спалахнув навіс з сіном. До появи полум’я призвело необережне поводження з вогнем самого власника, внаслідок чого він позбувся навісу та 2 тонн сіна. Пожежа ліквідована силами тячівського гарнізону пожежної охорони.



29 травня о 16:14 у селищі Вілок Виноградівського району через порушення правил монтажу та експлуатації електромереж зайнявся житловий будинок. Виноградівському гарнізону пожежної охорони вдалося спинити вогонь перш ніж він зумів поглинути дерев’яну споруду – у будинку частково пошкоджено перекриття та стіна на площі одного квадратного метру.



30 травня о 00:45 рахівські пожежники отримали сигнал про загоряння в селищі Великий Бичків. З невідомих причин у одного з мешканців селища посеред ночі зайнялася господарська споруда. Збитки завдані вогнем встановлюються.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також